20 de mii de suporteri ai echipei Koln au blocat străzile din Londra. Nemţii au reuşit să se întâlnească cu adversarii de la Arsenal

Aproximativ 20.000 de suporteri ai echipei Koln au plecat la Londra unde vor asista la meciul de diseară de la ora 22.05 cu Arsenal din Europa League.

Suporterii nemți nu au vrut să treacă neobservați de ochii jurnaliștilor și nu au ezitat să își împartă pumni și picioare în plină stradă. 

Meci mare diseară pe stadionul Arsenal. Nemții sunt gata să-și susțină echipa lor Koln și nu au ratat deplasarea la Londra. 

Deja de la ora 3, ora Londrei, nemții au umplut străzile din Capitala Marii Britanii și s-au deplasat încet spre stadionul Arsenal Emirate, trecând și prin zona Oxford.

De precizat că suporterii au fost liniștiți, mai puțin câțiva dintre ei care s-au încăierat între ei și și-au împărțit pumni și picioare. 

Echipa din Koln se prezintă pentru prima dată în 20 de ani la meci din Europa League, astfel că fanii au fost determinați să încurajeze echipa de la fața locului. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu