1

Luptătorul moldovean, Ion Cuţelaba a început pregătirile pentru a patra sa luptă din Ultimate Fighting Championship, cea mai mare promoţie de arte marțiale mixte din lume. La începutul verii, el se va confrunta cu brazilianul Luis Henrique da Silva, supranumit Frankenstein.

Puţini însă cunosc cum decurge o zi de pregătire a luptătorului modlovean. Cuţelaba începe ziua cu înotul, care în ultima perioadă a devenit noua sa pasiune.

<<AMB>>

<<SNC>> "E foarte bine. Creştem un alt tip de rezistenţă. Le spun la toţi să încerce. Să începi dimineaţa cu înot e ceva normal, e ceva super. "

După înot, Ion Cuţelaba aleargă cel puţin 5 kilometri prin parc.

<<AMB>>

<<SNC>> "Trebuie de alergat minim 5 kilometri, dar uitaţi-vă ce timp frumos e afară se poate şi 10 kilometri. Alergatul e obligatoriu pentru că dezvoltăm o altă rezistenţă."

Înotul şi alergatul sunt doar încălzirea pentru antrenamentul la sală, care durează mai mult.

<<AMB>>

După antrenament, sportivul se relaxează într-un mod mai puţin obişnuit. El face yoga alături de doamne şi domnişoare.

<<AMB>>

<<SNC>> Pentru cineva poate este ceva neobişnuit, însă pentru a ajunge la un alt nivel am nevoie de aşa ceva. Ajută organismul să se recupereze, ajută să respir corect.

Cuţelaba va lupta cu Luis Henrique pe 11 iunie în Noua Zeelandă. Până atunci, luptătorul nostru planifică să aibă cantonamente în Israel, Ucraina sau Marea Britanie. Cuţelaba este decis să obţină a doua victorie în UFC şi să-l învingă pe brazilian.

<<SNC>> "Peste brăbiţă o să ia, vrând, nevrând. E un luptător bun. UFC înseamnă un nivel foarte serios. A disputat patru lupte în UFC, obţinând 2 victorie şi a suferit 2 înfrângeri."

Ion Cuţelaba, în vârstă de 23 de ani, a devenit vara trecută primul moldovean care a reprezentat ţara noastră în Ultimate Fighting Championship.

El a disputat trei lupte în cuşca UFC, obţinând o victorie şi suferind două înfrângeri.

Luptătorul moldovean este deja îndrăgit de public în bună parte și datorită spectacolului pe care-l oferă de obicei la cântarul oficial.

În ajunul confruntării cu Jonathan Wilson, Cuţelaba s-a colorat în verde pentru a-l imita pe Hulk, un erou al comics-urilor americane. De atunci el este supranumit Hulk de Moldova.

<<SNC>> "Din UFC îmi place doar de Hulk, adică de Ion Cuţelaba, dacă aţi auzit de el."

Recent Cuţelaba a semnat un nou contract pe patru lupte.

Lasă un comentariu