15 ani de tăcere! Povestea femeii care şi-a omorât soţul împreună cu naşul de cununie la Zatoka la Vorbeşte Moldova (EMISIUNEA INTEGRAL)

Odihna la mare, omorul propriului soț și o relație amoroasă cu nașul său de cununie, toate astea au rămas fără nici o pedeapsă. Desprea asta discutăm astăzi, la Vorbește Moldova. Această poveste șocantă s-a întâmplat acum 15 ani. O familie a plecat la Zatoka, de unde s-a întors doar unul dintre soți. La patru zile după plecare femeia le-a spus rudelor soțului său ca acesta ar fi plecat și nu s-a mai întors, de aceea ea a decis să se întoarcă acasă de una singură.

Mama bărbatului pierdut și-ar dat seama că ceva nu este în regulă și a început căutările. După două săptămâni, ei au a fost telefonați să vină să ia cadavrul fiului lor. El a fost înmormântat, însă rudele lui nici până azi nu-și pot găsi liniștea. Acum ceva timp în urmă ei s-au decis să dezhumeze cadavrul pentru a face o expertiză, în urma căreia s-au adeverit bănuielele lor. Bărbatul a fost otrăvit, iar mai târziu s-a aflat că aceasta a facut-o soția lui împreună cu nașul de cununie.

Mai multe detalii aflaţi în emisiune. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu