148 de ani de la naşterea lui Lenin. Membrii PCRM au depus flori la monumentul liderului bolşevic din Capitală

Embed:
Nostalgici după perioada sovietică, mai mulţi membri şi susţinători ai Partidului Comuniştilor au marcat împlinirea a 148 de ani de la naşterea lui Vladimir Ilici Lenin. Oamenii au depus flori la monumentul liderului bolşevic din Capitală.

Participanţii au avut discursuri înflăcărate prin care au elogiat ideile promovate de Lenin:

"El a fost un geniul. Oameni ca el aproape că nu s-au mai întâlnit. El a fost singurul lider din lume care a putut să unească societatea".

"El a fost important nu doar pentru Uniunea Sovietică. A făcut foarte multe lucruri pentru întreaga lume, pentru oamenii simpli".

Cei mai mulţi participanţi la evenimentul au fost pensionari. Totuşi, printre ei au putut fi văzuţi şi câţiva tineri: "Vladimir Ilici Lenin este o persoană care a marcat istoria secolului XX. Politica socială a fost, în primul rând, una practică".

Nu a lipsit de la manifestare nici liderul comuniştilor, Vladimir Voronin.

"Drumul spre Lenin niciodată nu va fi închis. Capitalismul niciodată nu o să aibă acea autoritate care a avut în Uniunea Sovietică socialismul. Capitalismul întotdeauna a fost bazat pe principiul de exploatare a omului", a menţionat Voronin.

Vladimir Lenin s-a născut în 22 aprilie 1870 şi a murit la 21 ianuarie 1924. Ambele evenimente sunt marcate de comuniştii din Moldova în fiecare an prin depuneri de flori la monumentul liderului bolşevic.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu