14 localităţi din mai multe raioane rămân în continuare în beznă

Embed:

14 localităţi din raioanele Vulcăneşti, Ştefan Vodă, Căuşeni şi municipiul Chişinău nu au curent electric nici la această oră. Potrivit reprezentanţilor Administraţiei de Stat a Drumurilor, toate arterele naţionale sunt practicabile, cu excepţia unor localităţi din centrul ţării.

Totodată, datele Serviciului Situaţii Excepţionale arată că în ultimele 24 de ore patru oameni au ajuns la spital cu hipotermie. Pe parcursul zilei de ieri, salvatorii au efectuat aproximativ 36 de intervenţii pentru deblocarea şi tractarea autoturismelor. La deszăpezire au fost implicaţi 256 de salvatori şi peste 44 de unităţi de deszăpezire. Cei care au rămas în nămeţi pot apela la numărul de telefon 901.

De asemenea, Serviciul Vamal atenţionează că activitatea punctelor de trecere Cairaclia – Zaliznicinoe, Cişmichioi – Dolinskoe, Vulcăneşti – Vinogradovka, Mirnoe-Tabaki şi Giurgiuleşti – Reni rămâne în continuare sistată.

La fel, şi cele două puncte de trecere de tip debarcader "Cosăuţi – Iampoli" şi "Soroca – Ţekinovka" nu şi-au reluat activitatea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu