125 moldoveni sunt infectați cu coronavirus. Ministrul Sănătății, INFORMAȚII NOI despre starea pacienților (VIDEO)

Embed:

(UPDATE) Ministrul Sănătății a reiterat mesajul de a respecta recomandările autorităților și a îndemnat cetățenii să stea acasă.

(UPDATE) Dumbrăveanu: Îmi exprim recunoștinta pentru agenții economici, societatea civilă, toți cei care s-au solidarizat și au venit cu echipamente de protecție, dezinfectanți.

(UPDATE) Ministrul Sănătății, despre starea pacienților: La spitalul Toma Ciorbă avem internați 107 pacienți infectați cu coronavirus de tip nou, 17 sunt în stare gravă, 78 de bolnavi au o stare medie, iar 12 stare de sănătate satisfăcătoare.

La spitalul de boli contagioase pentru copii sunt internați 8 copii și 2 daulți. În cazul a patru persoane putem vorbi de o stare medie de sănătate, iar în cazul la șase de stare satisfăcătoare. 

La Spitalul Republican sunt internați 4 bolnavi cu COVID-19: 1 de gravitate medie, iar alți trei au o evoluție gravă.

Totodată, la Spitalul Clinic Republican Pentru Copii "E. Coţaga" este internată o mamă care are grijă de un copilaș micuț, în cazul ei putem vorbi de o stare de sănătate medie, iar în cazul copilului testele au arătat un rezultat negativ.

(UPDATE) Dumbrăveanu: Numărul total de cazuri de coronavirus pe teritoriul Moldovei a ajuns la 125. Au fost investigate în total 1.011 persoane. Dintre moldovenii diagnosticați cu COVID-19, 45 sunt de import, iar 80 de cazuri cu transmisie locală. Dintre acestea, cele mai multe persoane sunt din Capitală - 32 la număr. 18 cu transmitere locală sunt la Hâncești, cinci la Căușeni şi patru la Ștefan-Vodă. Câte trei persoane au fost confirmate în raioanele Anenii Noi, Ialoveni și Soroca. Câte doi pacienți cu transmitere locală sunt înregistrați la Sângerei și Șoldănești, iar la Cantemir și Râșcani câte unul. 6 cazuri de coronavirus au fost documentate în stânga Nistrului, însă nu se ştie câte dintre acestea sunt cu transmitere locală. 

(09:15) Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, va prezenta, la ora 09:30, informații actualizate privind controlul infecției prin coronavirus de tip nou, la nivel național.

loading...

Lasă un comentariu