12 locuitori ai raionului Criuleni s-au ales cu titlul "Omul Anului"

Embed:

Au dat dovadă de performanțe mari pe parcursul acestui an, iar drept răsplată au plecat acasă cu diplome și trofee. 12 locuitori ai raionului Criuleni s-au ales cu titlul "Omul Anului". Printre ei primari, antreprenori şi profesori.

Svetlana Racul este la cârma primăriei din Boşcana de numai doi ani. În acest an, ea a realizat două proiecte mari: a conectat la apeduct satul Mardareuca și a amenajat un parc.

"Într-adevăr "Omul Anului" îl merită toți primarii, deoarece e o muncă enormă de mare", a spus primarul comunei Boșcana, Svetlana Racul.

Nici măestria Elenei Sclifos nu a fost trecută cu vederea. De 30 de ani ea se dedică Centrului Raional de Cultură și Tineret "Grigore Sîrbu".

"Noi cei de la cultură facem totul pentru oameni ca atunci când vin în incinta centrului să privească un spectacol de calitate, să se simtă bine", a spus directorul Centrului Raional de Cultură și Tineret, Elena Sclifos.

Neurochirurgul Grigore Zapuhlîh și campionul la caiac canoe, Ilie Sprîncean, ambii originari din raionul Criuleni, au fost desemnați cetățeni de onoare ai raionului.

"Într-adevăr când vii la tine acasă și ești apreciat acasă este încă mai emoționant", a spus directorul Institutului de Neurologie și Neurochirurgi, Grigore Zapuhlîh.

"Este o senzație foarte plăcută, este senzația muncii mele, adică care am depus până acum", a spus campionul mondial la caiac canoe, Ilie Sprîncean.

Președintele raionului a mulțumit tuturor pentru implicare în dezvoltarea regiunii.

"Avem foarte multă lume bună în raionul Criuleni. Am încercat să identificăm pentru ce merite, ce au făcut bun anul acesta, care este diferența între el și ceilalți colegi", a declarat preşedintele raionului Criulen, Veceaslav Burlac. 

Atmosfera la eveniment a fost încinsă de mai mulți interpreți autohtoni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu