12 case din Capitală au rămas acum două zile fără apă, după ce o țeavă s-a spart

Embed:

O țeavă care s-a spart acum două zile, pe strada Uzinelor din Capitală, a lăsat 12 locuințe fără apă. În urma scurgerilor, în fața unei gospodării s-a creat un crater imens. Proprietarii au cerut ajutorul angajaților de la "Apă Canal" pentru a remedia situația.

Casa lui Gheorghe Helbet se află chiar lângă crater. Bărbatul se teme că în orice moment o parte din gospodăria sa s-ar putea prăbuși.

"Tare grijă, mare grijă, eu nu pot, merg mașinile și eu tremur, da eu, singur vedeți ce-i aici", a afirmat proprietarul casei, Gheorghe Helbet.

Lucrările de reparaţie a ţevei au durat până dimineața. Angajații "Apă Canal" speră că pe parcursul zilei vor reuşi să reconecteze toate locuințele la apeduct.

"Mai avem de lucru. După ce vom reconecta conducta la apă, va trebui să acoperim craterul, pentru că sunt cabluri de înaltă tensiune", a menționat angajatul  "Apă Canal", Ruslan Ciobanu.

Timp de două zile, inclusiv noaptea,muncitorii au scos aproximativ douăzeci de camioane cu nămol pentru a ajunge la conductă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu