10.000 de oameni, căutaţi de poliţie pentru diverse INFRACŢIUNI GRAVE comise pe teritoriul ţării

Embed:

Peste 10 mii de persoane, printre care şi cetăţeni străini, sunt căutate pentru diverse infracţiuni grave comise pe teritoriul ţării.

Cei mai mulţi dintre ei figurează în dosare deschise pentru furt, escrocherii, viol sau omor. Unde se ascund infractorii a aflat colega mea Cristina Badica.

Potrivit oamenilor legii, majoritatea infractorilor fugari se ascund în regiunea transnistreană sau în Federaţia Rusă.

Din totalul acestora aproape 2.000 sunt căutaţi pentru comiterea furturilor, peste 1.800 pentru escrocherii, şi câte circa 140 pentru că ar fi comis violuri şi omoruri. 

Din cei 10 mii de infractori, peste 4.000 au fost anunţaţi în căutare în ţările din spaţiul CSI, alţi 1.700 prin intermediul Interpolului, iar restul, s-ar ascunde în ţară, în special în stânga Nistrului.

Primul în topul celor mai căutaţi infractori este Grigore Caramalac - încă din 2005, pentru dobândirea prin şantaj a mai multor proprietăţi, bunuri materiale şi financiare.

Ceilalţi nouă din listă sunt cercetaţi pentru omor sau viol. În primele patru luni ale anului, ofiţerii noştri de investigaţie, în comun cu cei din alte ţări, au reuşit să identifice şi să reţină 1.310 indivizi daţi în căutare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu