10 simboluri din vis, pe care nu ar trebui NICIODATĂ să le ignori

Visele reprezintă frânturi din viață, care pot fi analizate în foarte multe feluri și doar cel care le are le poate interpreta așa cum trebuie. Acestea sunt doar câtva sugestii, pentru că mintea, sufletul și chiar starea fizică, joacă un rol foarte important în descifrarea lor.

Ai în continuare 10 simboluri care îți apar uneori în vis și pe care nu ar trebui să le ignori niciodată, scrie feminis.ro.

1. Zbor

Visele care cuprind un zbor arată de multe ori nevoia de a-ți atinge ambițiile. Fii sinceră cu tine și întreabă-te încotro te îndrepți, cum poți ajunge la îndeplinirea viselor tale, ce fel de viață duci... Visele în care zburăm tind să ne umple de energie la trezire, pentru că există acel sentiment de libertate că poți obține orice îți dorești.

2. Cascade

Apa simbolizează curățenie și puritate, iar cascadele reprezintă o mare schimbare. Ești pe cale să începi o nouă etapă și toate relele din viața ta vor dispărea. Dacă vezi cascade în vis, analizează un pic situația și vezi dacă era o cascadă mică sau una mare, întâmpinai greutăți în depășirea ei sau se întâmplă ceva în viața ta, cascada era într-o junglă întunecată sau pe o plajă minunată.

3. Dinți

Visele în care apar dinți sunt foarte dese, dar nu toate înseamnă că îmbătrânești. Dacă scoți sau ți se scot dinți înseamnă că trebuie să iasă un adevăr la iveală în timp ce dinții cariați arată că ți-e frică de ceva și ești anxioasă. Dacă visezi dinți care cad înseamnă că te vei afla curând în fața unei situații dificile, precum un loc de muncă nou, vei pierde pe cineva drag, se va întâmpla ceva care te va face să te simți nesigură în relația ta sau cineva îți ascunde adevărul. Încearcă să te gândești dacă simți ceva anume pentru dinți și dacă faci tot posibilul pentru ca viața ta să fie una împlinită, deoarece se creează o analogie între dinții care îți hrănesc organismul și construirea vieții tale.

4. Moarte

Foarte mulți oameni visează moarte și pe cât de morbid pare, acest lucru nu înseamnă neapărat moartea cuiva cât încheierea unei etape de viață. Pot dispărea sentimente precum anxietatea sau furia și se poate încheia o situație dificilă. Mai există și moartea unei idei proaste și nașterea uneia bune. Visul cu sau despre moarte poate simboliza schimbări enorme de percepție și trebuie să te întrebi cine murea în vis, dacă erai tu sau cineva drag, pentru că aceste vise pot fi și modalitatea cuiva deja decedat de a-și lua la revedere.

5. Femeie însărcinată

Dacă visezi că ești însărcinată înseamnă că ceva important se va întâmpla în viața ta și poate fi legat de planurile tale de viitor. Întreabă-te, așadar, dacă viața ta merge pe făgașul cel bun, prin ce transformări poți trece sau dacă este vreo posibilitate să fii însărcinată. Visele cu femei însărcinate pot da naștere unor idei noi sau unei relații frumoase.

6. Case

În funcție de tipul casei, culoarea și câte camere are visele cu case simbolizează diferitele aspecte ale personalității. Casele înseamnă siguranță și confort și un pod al casei duce către amintiri de mult uitate, dar un subsol pune accentul pe intuiție și subconștient. Dacă visezi case gândește-te bine dacă ai suficientă grijă de tine și fă ceva în privința vieții tale sociale. 

7. Bani

Visele cu și despre bani ne fac, de obicei, să ne trezim pline de optimism. Acestea sunt despre recunoștință și cum ne percepem pe noi înșine în societate. Dacă visezi că ești câștigătoare la loto vei schimba multe în viața ta, iar dacă vezi că arunci cu banii pe fereastră, atunci îți este frică să nu pierzi ceva. Visele despre bani pornesc din interiorul fiecăruia și scot la suprafață emoții legate de prosperitate și abundență, deoarece stabilitatea financiară este ceva ce oricine își dorește. Dacă visezi bani fie ți-ai pierdut slujba, fie ai datorii și întreabă-te la modul cel mai serios ce ai face dacă ai câștiga la loto.

8. Adulter

Dacă visezi așa ceva înseamnă că ai dorințe sexuale nesatisfăcute sau reprimate, nu neapărat cu persoana pe care ai visat-o. Acest tip de vise își au rădăcinile în frica de abandon, probleme cu stima de sine și acceptarea unei relații problematice. Trebuie să te întrebi dacă îți este frică de pierderea cuiva drag și să acționezi în acest sens, dacă ești fericită cu relația pe care o ai în prezent și cum te simți cu felul în care arăți.

9. Foc

Visele cu foc pot avea mai multe semnificați. Dacă vezi foc de la distanță înseamnă că îți dorești să treci printr-o transformare, în timp ce dacă te joci cu focul poate fi un avertisment cu privire la activități riscante pe care ești pe cale să le faci. Dacă visezi că pornești un foc asta arată că ești furioasă fiindcă oamenii nu te iau în serios. Întreabă-te dacă eviți situațiile riscante, iar dacă în viața reală lucrezi cu focul atunci de acolo se trage și visul.

10. Goliciune

Sunt foarte dese visele care au legătură cu goliciunea și au legătură cu frica fiecăruia de a se expune în situații jenante sau dureroase. Dacă visul este despre altcineva care nu are haine, atunci el înseamnă scoaterea în evidență a unui adevăr dureros. Mai poate însemna lipsa de respect sau acceptarea imperfecțiunilor. Dacă ești goală într-un vis, întreabă-te dacă nu cumva îți este frică de a-ți arăta adevărata față sau dacă nu cumva ești prea sinceră cu cine nu merită.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu