10 motive pentru care femeile sunt infidele. Detalii importante pentru salvarea relaţiei de cuplu

Potrivit statisticilor efectuate până acum, doar 55% din femei, spre deosebire de 60% din bărbaţi, îşi înşală partenerul la un moment dat, în timpul unei relaţii de durata. Reprezentanţii ambelor sexe pot deveni infideli dintr-o varietate de motive, dar există în mod sigur diferenţe şi acestea sunt explicate de anumite particularităţi psihofiziologice, diferite la cele două sexe, scrie cancan.ro.

Iată care sunt motivele pentru care o femeie este infidelă partenerului de cuplu:

1. Dulce răzbunare?
Pare o abordare imatură şi copilarească, dar razbunarea poate fi un motiv puternic pentru ca o femeie să calce strâmb. Femeia din această categorie înşală pentru că astfel aplică o formă de justiţie faţă de partenerul de cuplu care i-a greşit într-un anumit fel.

2. Nu am întâlnit fericirea!
Acesta pare a fi motivul cel mai frecvent pentru care femeia spune "Da!" altui barbat. Afecţiunea şi comunicarea emoţională sunt două dintre cele mai importante aspecte pe care femeia le doreşte de la partener. Dacă bărbatul nu raspunde nevoilor ei emoţionale, femeia se simte neapreciata şi subevaluată.

3. Prea puţin sex?
"Mi-e dor de tine", "Te doresc acum"? Vremurile bune au trecut. Multă muncă, responsabilitati casnice, creşterea copiilor, lucrurile s-au schimbat. Partenerul devine mai interesat de odihna şi orele de somn decât de sex. Dacă femeia nu se mai simte dorită va căuta în altă parte un bărbat care consideră sexul mai important decât somnul sau meciul de fotbal de duminică seara.
O aventură e poate calea cea mai directă de a termina o relaţie şi pentru a transmite că lucrurile nu mai pot continua în aceeaşi direcţie.

6. Te iubesc!
Femeia are nevoie de sprijin emoţional şi afectiv, nu numai de suport fizic şi material. Bărbaţii ştiu acest lucru, dar cu timpul uită sau îl consideră neimportant.

7. Bărbatul: stăpânul inelelor
Unii barbaţi consideră femeia o anexă a relatiei de cuplu, fară drepturi, doar cu îndatoriri. Când femeia este tratată ca o "servitoare" care are doar atribuţii şi responsabilităţi, ea caută şi găseşte în afară relaţiei.

8. Universuri paralele
Bărbatul vrea să joace biliard, să iasă cu prietenii la bere sau să urmărească o emisiune sportivă. Femeia nu se regăseste în acest univers. Ea se intreaba unde s-au dus vremurile în care ieşeau seara în parc, luau cine romantice la lumina lumânărilor sau mergeau în vacante exotice.

9. Fata rea
Femeia din aceasta categorie nu apreciază barbatul de "treabă", tipul draguţ, liniştit, care stă în banca lui şi nu deranjează. Ea are nevoie să fie stimulată, să simta, să traiască intens şi pentru asta există baieţii răi, care ştiu să apese pe anumite "butoane".

10. Pentru a atrage atenţia
Femeia are nevoie de atenţie şi doreşte să fie în prim-plan, în lumina reflectoarelor. La început flirtează cu alţi bărbaţi şi nu consideră că acest lucru înseamnă o aventură. Dacă, însă, în cuplu apar probleme sau relaţia devine tensionată, complimentele şi amabilitatile cu alt barbat pot deveni serioase.

Concluzii:
Infidelitatea este problema cea mai serioasa într-o relaţie şi este foarte important să ştim care sunt adevăratele motive pentru care partenerul a ales această cale. Consilierea de specialitate poate vindeca relaţia, iar cuplurile care depăşesc aceste probleme au o legatură mai puternică şi mai onestă decât înainte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu