10 destinaţii de vis pentru o lună de miere reuşită (GALERIE FOTO)

Dacă anul acesta faci pasul cel mare, trebuie să iei în calcul şi luna de miere ca fiind la fel de importantă ca şi nunta. Şi, pentru că s-ar putea să nu o impresionezi, gq.ro propune o listă cu 10 locuri cu adevărat speciale.

1. Colchagua Valley, Chile. Este un loc încă nu foarte populat, recunoscut pentru producţia de vinuri. Puteţi să mergeţi la degustări de vinuri, să descoperiţi orăşelele din jur şi să vă plimbaţi în voie cu bicicleta.

2. Dunton Hot Springs, Colorado. În afară de faptul că marijuana e legală, chiar mai există şi alte atracţii! Pentru că acest loc este un fel de staţiune foarte liniştită, unde vei găsi 13 căsuţe cu o privelişte încântătoare. 

3. Andaluzia. O lună de miere memorabilă (cel puţin pentru ea) conţine plimbări pe plajă dimineaţa, un brunch pe o terasă de lângă plajă şi seri în care vedeţi dansuri de flamenco. Toate astea pot fi găsite din plin aici.

4. Santa Lucia: cocktail-uri, plajă, valuri, o privelişte incredibilă a munţilor Piton şi mâncare bună.

5. Quenstown, Noua Zeelandă. Dacă sunteţi pasionaţi de sporturi extreme şi vă place să faceţi bungee jumping, căţărări pe munte şi plimbări cu bicicleta, aici e pentru voi.

6. California. California dreaming, varianta de vacanţă – deşi nu pare un loc atât de romantic, merită o schimbare de registru – pentru un loc atât de frumos.

7. Brazilia. S-ar putea să ţi se pară ciudat să mergi cu proaspăta soţie în ţara în care se organizează Campionatul Mondial de fotbal, însă mai multe oraşe de aici chiar merită vizitate anul acesta. Paraty este o zonă suficient de nepopulată şi intimă cât să vă găzduiască o vacanţă liniştită.

8. Bali. În afară de o privelişte foarte romantică, aici puteţi merge şi la spa, la masaj şi să faceţi diferite tratamente speciale, dacă vă doriţi relaxare deplină.

9. Marrakech este una dintre cele mai romantice locuri în care puteţi merge în luna de miere. Nu, nu trebuie să mergeţi să dansaţi pe muzică arăbească, dar veţi găsi suficiente restaurante cu o atmosferă liniştită şi romantică.

10. Cappadocia, Turcia. Este o destinaţie perfectă dacă vreţi să vă odihniţi, să admiraţi peisajele şi să faceţi plimbări cu balonul cu aer cald. Pentru un apus romantic, urcaţi până la castelul Uchisar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu