1 iunie, Ziua Copilului. Ce program distractiv a pregătit municipalitatea pentru micuți

Embed:

Copiii vor avea parte de o mulţime de distracţii astăzi. În Capitală, primăria a anunţat că în toate sectoarele sunt organizate diferite activităţi.    Locul principal al manifestaţiilor este Scuarul Catedralei Mitropolitane.

Aici, micuţii pot desena pe apă sau pe asfalt, pot admira expoziţii şi participa la un spectacol muzical.  Tot astăzi, este deschisă oficial „Curtea Rustică" de la Grădina Zoologică, unde picii pot admira și chiar atinge capre, iepuri, păsări, hamsteri, un măgar și un pui de cămilă.

Pentru copii, intrarea este gratuită. Sărbătoarea este marcată şi de Ministerul Afacerilor Interne. Pe stadionul “Dinamo”  din Chișinău este organizat un program artistic de cântece și dansuri, concursuri distractive, dar şi expoziția tehnicii şi a echipamentului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Ziua Internaţională a Copilului este sărbătorită tradiţional în prima zi de vară. Potrivit datelor Biroului Naţional de Statistică, în Moldova sunt aproximativ 670 de mii de copii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu