Ziua Mondială a Tineretului din 2019. Papa Francisc s-a înscris la eveniment în direct de pe tabletă

Papa Francisc s-a înscris ca pelerin la Ziua Mondială a Tineretului, care va avea loc în Panama în ianuarie 2019, de pe o tabletă, în faţa credincioşilor reuniţi în piaţa Sf. Petru pentru rugăciunea Angelus de duminică.

"Azi se deschid înscrierile pentru la Ziua Mondială a Tineretului. Mă înscriu şi eu, în prezenţa acestor doi tineri, pe internet", a declarat papa Francisc care s-a folosit de o tabletă pe care i-a dat-o pe geamul palatului apostolic unul dintre tinerii prezenţi duminică la rugăciunea Angelus, scrie Agerpres.ro.

"Gata, m-am înscris ca pelerin la Ziua Mondială a Tineretului", a spus Suveranul Pontif.

Apoi i-a invitat pe tinerii din întreaga lume "să trăiască în credinţă şi entuziasm acest eveniment de gratitudine şi fraternitate călătorind în Panama sau participând la evenimentele din propriile lor comunităţi".

"Trebuie să ne pregătim!", a exclamat papa Francisc.

Panama fost aleasă gazdă a acestei întâlniri la 31 iulie 2016, când papa a participat la încheierea Zilei Mondiale a Tineretului din Cracovia.

Ziua Mondială a Tineretului este organizată de Biserica Catolică din trei în trei ani, iar evenimentul din Panama se va desfăşura în perioada 22-27 ianuarie 2019, avându-l ca invitat special pe papa Francisc.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu