Zeci de britanici i-au adus omagiu Prinţesei Diana. Ei au depus flori în faţa Palatului Kensington (FOTO/VIDEO)

Fanii Prinţesei Diana s-au adunat în zorii zilei de joi la porţile Palatului Kensington, pentru a comemora viaţa persoanei care a transformat familia regală din Marea Britanie, împlinindu-se 20 de ani de când Prinţesa Diana a murit într-un accident de maşină în Paris.

Moartea Prinţesei Diana a reprezentat un punct de cotitură pentru monarhia britanică, fiind considerat momentul în care Familia Regală şi-a schimbat modul de relaţionare cu publicul. Chiar şi Regina Elisabeta a promis în acel moment că va învăţa din viaţa Prinţesei.

Joi dimineaţă, fanii Prinţesei Diana s-au adunat în faţa Palatului Kensington pentru a aprinde lumânări, într-un gest de respect faţă de Casa Regală.

”Ea a adus un aer proaspăt în interiorul Familiei Regale. Cu toate că familia Regală a fost puţin rece în acea perioadă, Diana avea o fire caldă şi blândă. Diana a fost foarte specială şi vrem să-i păstrăm memoria vie”, a declarat Caryll Foster, care a ajuns la ora trei dimineaţa în faţa Palatului.

”Nu am întâlnit pe nimeni ca ea. Cred că a atins inima atâtor oameni datorită persoanei care era”, a declarat un alt britanic prezent în faţa Palatului Kensington.

Astăzi se împlinesc 20 de ani de când Prinţesa de Wales, Lady Diana, şi prietenul său, Dodi al Fayed, şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină la Paris, la 31 august 1997.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu