Veris va juca pentru prima dată în Cupele Europene

Embed:

Chiar dacă Milsami a ratat calificarea în Cupele Europene, stadionul din Orhei va găzdui meciuri din Liga Europei în sezonului viitor. Veris a decis să joace pe această arenă meciurile de pe teren propriu din cadrul primelor două tururi preliminare a Ligii Europei.

Veris Chişinău a ales stadionul pentru meciurile de acasă din primele două etape a Ligii Europei după criterii financiare.

"Am considerat că pentru primele două etape este suficient stadionul de la Orhei. (...) E mai ieftin stadionul de Orhei decât Zimbru. În plus, la tururile preliminare unu şi doi nu vin aşa de mulţi spectatori. Astfel, stadionul de la Orhei este potrivit cu cele trei mii de locuri pe care le are", a declarat Vitalie Grosu, director general Veris.

În cazul în care va accede în al treilea tur preliminar, Veris va fi nevoită să caute un stadion mai mare. "Începând cu etapa a treia nu mai este posibil să jucăm acolo şi vom căuta alt stadion. (...) Probabil vom discuta cu cei de la Zimbru", a precizat Grosu.

Veris, care a fost fondată cu trei ani în urmă, va juca pentru prima dată în Cupele Europene după ce a terminat pe locul trei acest sezon din Divizia Naţională. Liga Europei va începe pe 3 iulie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu