Vedete cochete cu rochii buclucaşe

Vedetele "mari" aleg pentru evenimentele măreţe, ţinute pe măsură. Însă, pe cât sunt de splendide rochiile pe atât de penibil este momentul în care totuşi "ceva" se întâmplă.

Actriţa, Penelope Cruz a ales pentru lansarea filmului "Sahara", acum trei ani, o ţinută elegantă. O rochie bleu, cu trenă scurtă. Din păcate, se pare că aceasta a atras atenţia în mod deosebit, unei cămile, care a călcat-o pe rochie. Cruz  abia a mai reuşit să scape, scrie libertatea.ro.

Natasha Bedingfield a fost surprinsă într-o poziţie penibilă. Nedumerită, solista aflată la Fashion Rocks a ales o ţinută elegantă şi sofisticată, dar în care şi-a cam... prins urechile deoarece nu ştia exact cum trebuie să arate rochia pe ea.

Eva Longoria are ceva de ascuns în rochie. Vedeta a ales o ţinută extrem de decoltată pentru un eveniment la care a fost şi colega ei de serial, Felicity Huffman, care i-a tras de rochie pentru a vedea cât de mult se poate trage cu ochiul.

Jennifer Aniston are o problemă. Cu rochia sau sandalele, nu ne dăm exact seama. Vedeta apelează la ajutorul lui Gerard Butler şi trage de rochie până i se văd chiloţii.

Probleme cu rochia are şi Elisabetta Canalis. Bine că iubitul ei, George Clooney este lângă ea să o ajute. Foarte atent, actorul se apleacă şi verifică situaţia.

Şi din nou Penelope Cruz atrage atenţia fotografilor. Vedeta nu are trenă, dar o bucată de material e mai lungă, pentru a oferi un aer şic ţinutei. Cum nu e nici o cămilă prin preajmă, Salmei Hayek îi revine onoarea să o calce pe rochie.

loading...

Lasă un comentariu