V-a apărea un nou Tarzan în format 3D AFLĂ DETALII

S-a auzit de ceva vreme şi iată că se confirmă, Warner Bros a pus la lucru doi cineaşti pentru un nou Tarzan. Poate chiar o serie Tarzan, pentru care Adam Cozad şi Craig Brewer s-au şi aşezat la masa de lucru. De asemenea se scriu şi scenarii în paralel. Sunt două versiuni diferite, urmând ca Warner să aleagă ce-i place mai mult, scrie realitatea.net.

Va fi, poate, chiar o trilogie cu omul-maimuţă, una dintre cele mai vechi şi populare francize hollywood-iene ce e pe cale de a fi înviată de Warner Bros.

Celebrul luptător al junglei, creat de Edgar Rice Burroughs, s-a aflat în atenţia Warner Bros. pentru o revenire în modernitate încă din 2003, când un scenarist specializat în genul action-adventure, vorbim de John August (Charlie’s Angels), primise sarcina de a scrie ceva cu Tarzan. Afacerea nu a ţinut şi nu s-au potrivit lucrurile nici în 2006, când a fost vorba să intre pe fir Guillermo del Toro. A mai fost o tentativă în 2008, cu regizorul Stephen Sommers (seria Mumiei, G.I. Joe etc) dar nici cu el nu s-a ajuns la o concluzie.

Realitatea.net descrie proiectul ca pe „un veritabil obiect al pasiunii” pentru regizorul Craig Brewer, hotărât să transpună povestea lui Tarzan pe marele ecran, cel mai probabil pe lungimea a trei filme. Warner pare, însă, mai aproape sufleteşte de versiunea croşetată de Adam Cozad. Ce este sigur, deocamdată, e că noul Tarzan va fi obligatoriu 3D – deşi recentele încasări ale Piraţilor din Caraibe şi Kung Fu Panda 2 au arătat o scădere neaşteptată de apetit american pentru 3D.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu