ŢSKA a devenit lider solitar. Moscoviții au obţinut a patra victorie consecutivă

Embed:

SKA Moscova este pe val în Euroliga de baschet masculin. Moscoviții au obţinut a patra victorie consecutivă în această competiţie și au devenit lideri solitari ai clasamentului profitând de pasul greșit făcut o zi mai devreme de Olympiakos Pireu.

ŢSKA a învins pe teren propriu pe Maccabi Tel Aviv în etapa a douăsprezecea cu scorul de 101-86. Vedeta echipei-gazdă, Nando De Colo, a făcut spectacol în teren, fiind cel mai bun baschetbalist al meciului. Francezul şi-a trecut în cont 26 de puncte.

Într-un alt meci, Panathinaikos Atena s-a impus pe teren propriu în faţa formaţiei Olimpia Milano. Gruparea elenă a fost dominată în prima repriză, ajungând să fie condusă la 13 puncte diferență la mijlocul celui de-al doilea sfert. Grecii au început revirimentul încă înainte de pauza mare, iar după aceasta au fost de neoprit şi au învins la final cu scorul de 80-72.

Tot în etapa a 12-a a Euroligii, Baskonia a dispus la limită de Anadolu Efes cu 82-81, iar Valencia a fost învinsă pe teren propriu de Ţrvena Zvezda cu scorul de 82-86.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu