STADION PENTRU MICII CAMPIONI. În Negureni a fost inaugurat un teren de minifotbal

Embed:

Tinerii fotbaliştii din comuna Negureni, Teleneşti, vor avea de acum încolo un mini-teren unde se vor pregăti pentru viitoarele campionate.

Stadionul modern a fost construit pe banii administrației locale în parteneriat cu Federația moldovenească de profil, iar valoarea investițiilor se ridică la peste 320 de mii de lei.

Terenul, făcut după toate standardele, a fost acoperit cu gazon sintetic, aşa că tinerii se vor putea antrena indiferent de condițiile meteo. Noua atracție le-a fost pe plac celor mici.

"Suntem foarte entuziasmați pentru că avem un stadion artificial în sat. Ne dorim ami multe proiecte de acest gen."

"Este o lucrare foarte reușită și cred că satul nostru o să-l păstreze pentru un timp îndelungat."

"Acest stadion trebuie pentru copii, pentru perfecționarea copiilor. Ridicăm și profesionismul copiilor la terenul mic", a spus antrenorul Alexei Botnaru.

Inițiativa aparţine primăriei locale.

"Consilierii din partea Partidului Democrat împreună cu mine au pus 155 de mii de lei, se are în vedere construcția toată", a spus primarul comunei Negureni, Grigore Munteanu.

Covorul de iarbă a costat în jur de 170 de mii de lei şi a fost cumpărat de Federația de fotbal.

"Nu e ca pe timpuri când noi veneam acasă murdari și o primeam de la părinți. Sunt toate condițiile ca ei să se antreneze și să devină fotbaliști mari", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Proiectul a fost posibil și datorită celor care iubesc sportul.

"Eu cred că băieții aceștia nu vor sta prin baruri, dar să fie pe terenul de fotbal", a spus fostul preşedinte FMF, Constantin Tampiza.

"Eu vă îndemn, dragi copii, să profitați de aceste condiții, să practicați fotbalul, această frumoasă joacă", a spus fostul preşedinte al Moldovei, Mircea Snegur.

"Să ne mândrim în cel mai scurt timp cu discipoli în domeniul sportului în deosebi a fotbalului cu Negureni cu rezultate pe care ne le dorim toți", a spus deputatul PDM, Angela Agache.

Peste 400 de astfel de terenuri au fost inaugurate în diferite localităţi ale ţării în cadrul programului “Toţi împreună”, demarat de Federația de Fotbal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu