Spaniolii au învins pe teren propriu cu 80-70 deţinătoarea titlului ŢSKA Moscova

Embed:
Baskonia Vitoria-Gasteiz a furnizat surpriza etapei a noua în Euroliga de baschet masculin. Spaniolii au învins pe teren propriu cu 80-70 pe nimeni alta decât deţinătoarea titlului, ŢSKA Moscova.

Gazdele au câștigat cu 5 puncte primul sfert, 24-19, și în mare parte a confruntării, au păstrat câteva puncte avans. În ultimul sfert s-a intrat cu scorul de 62-59.

Cea de-a patra repriză a fost una incendiară. La un moment dat ruşii au avut 3 puncte avans, dar cu câteva minute până la final scorul devenise egal, 70-70. De acolo, însă, rușilor li s-a tăiat respirația și au greșit toate aruncările. Bascii au jucat mai sigur în momentele decisive, au înscris 10 puncte consecutiv și au obținut victoria.

În clasament ŢSKA a fost depășită de 3 echipe, care împart acum primele 3 locuri - Barcelona, Anadolu Efes Istanbul și Olimpia Milano.Moscoviții împart acum locurile 4-7 în clasament cu Real Madrid, Maccabi Tel-Aviv şi BC Himki

Pentru a se alătura tandemului din fruntea clasamentului echipa catalană a surclasat acasă cu 89-63 pe Fenerbahce Istanbul.
loading...

Lasă un comentariu