River Plate este noul lider în campionatul Argentinei

Embed:

Legendara echipă, River Plate este noul lider în campionatul Argentinei. Formaţia lui Ramon Diaz a ajuns pe prima poziţie, după ce a învins pe teren propriu gruparea Velez Sarsfield cu 1-0. Într-un alt meci, Boca Juniors s-a impus cu acelaşi scor în faţa formaţiei Tigre.

River Plate a marcat singurul gol în meciul cu Velez Sarsfield din etapa a 15-a campionatului Argentinei în minutul 32. Teofilo Gutierrez a marcat, după o greşeală monumentală în apărarea echipei adverse. River Plate şi-a putut dubla avantajul, însă Lanzini a scăpat singur cu portarul însă acesta a intervenit spectaculos.

În urma acestui rezultat, River Plate a urcat pe primul loc în campionatul Argentinei avânt 15 puncte. Rivala de moarte a formaţiei River Plate, Boca Juniors a obţinut la fel o victorie la limită, scor 1-0.

Victoria echipei antrenate de Carlos Bianchi a fost adusă de fostul mijlocaş al Barcelonei, Juan Roman Riquelme. Acesta a marcat în primul minut al prelungirilor cu un şut excepţional din afara careului. Chiar dacă a învins, Boca a rămas pe locul 10 în clasament având 20 de puncte.

În celelalte meciuri ale etapei, Argentinos Juniors a pierdut pe teren propriu meciul cu Racing Club, scor 0-1, iar Arsenal Sarandi a învins acasă gruparea Lanus cu 3-1.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu