Rafael Nadal a fost învins în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a fost eliminat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, fiind învins în trei seturi, 6-4, 2-6. 6-3, de grecul Stefanos Tsitsipas, într-o partidă disputată sâmbătă la Caja Magica, scrie agerpres.ro.

După Monte Carlo şi Barcelona, este pentru a treia oară în tot atâtea turnee pe zgură în acest sezon când Nadal, considerat "regele" acestei suprafeţe, se opreşte în semifinale.

Această nouă înfrângere este una alarmată pentru campionul iberic, care are în palmares 11 succese la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, dar care nu a cucerit niciun trofeu de la începutul acestui an. De menţionat că Nadal nu a triumfat niciodată la Paris fără să câştige anterior una dintre cele trei competiţii.

În finala de duminică, Stefanos Tsitsipas, ocupantul locului 9 în ierarhia ATP, îl va înfrunta pe sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, care l-a învins greu, cu 7-6 (7/2), 7-6 (7/4), pe austriacul Dominic Thiem, în prima semifinală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu