Rafael Benitez şi Arsene Wenger vor prezenta un show despre fotbalul european

Embed:

"Cel mai tare transfer al sezonului!" Fostul antrenor al lui Liverpool, Rafael Benitez, va face echipă cu Arsene Wenger la "Eurogoals" un show despre fotbalul european. Aflată la a 20-a aniversare, emisiunea îşi va schimba puţin formatul, iar Benitez va deveni al doilea expert de clasă în materie de fotbal al canalului paneuropean.

Tehnicianul spaniol a semnat cu postul de televiziune Eurosport şi va prezenta alături de Arsene Wenger emisiunea "Eurogoals".

Fiind printre cei mai buni antrenori din Premier League, Rafa, va deveni, astfel, al doilea expert de clasă după Arsene Wenger şi va analiza pentru telespectatorii postului paneuropean tot ce se întâmplă important în lumea sportului-rege.

Fostul antrenor al lui Liverpool şi Inter Milano, Benitez, a efectuat deja primele înregistrări în studioul central de la Paris, inclusiv un spot de promovare al emisiunii Eurogoluri.

Rafael Benitez a câştigat Liga Campionilor cu FC Liverpool în 2005, după o finală dramatică cu AC Milan, când cormoranii au revenit de la 0-3, dar şi Campionatul Mondial al cluburilor cu Internazionale Milano. Iar în 2010, când şi-a reziliat contractul cu Inter, acesta a devenit şomer de lux.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu