Radu Marian: Socialiștii vor comite o mare greșeală dacă vor vota moțiunea de cenzură

O listă propusă de Prim-ministrul Maia Sandu la funcția de procuror general este unica soluție care ar garanta candidați integri și curajoși pentru această poziție. De această părere este deputatul PAS, Radu Marian, care a scris o postare pe facebook în acest sens. Deputatul a menționat și faptul că socialiștii vor comite o mare greșeală dacă vor vota moțiunea de cenzură. 
"O listă propusă de Prim-ministrul Maia Sandu la funcția de procuror general este unica soluție care ar garanta candidați integri și curajoși pentru această poziție. Știu că această opinie este împărtășită și de mulți dintre colegii deputați socialiști, care o respectă pe Maia Sandu anume pentru corectitudinea ei. După atâtea sabotaje comise de Dodon, o altă opțiune decât asumarea răspunderii pe acest proiect de lege nu exista.
Colegi socialiști, veți comite o mare greșeală dacă veți vota această moțiune de cenzură – majorările importante salariale și măsurile sociale anunțate recent nu vor putea fi îndeplinite (pentru că depind în mare măsură de asistența externă pe care doar guvernul Sandu o poate asigura), reformele în justiție și în alte domenii vor fi stopate, schemele vor fi reluate etc. Veți fi responsabili nu doar de instabilitatea din țară, dar și de trădarea propriului electorat, care vrea exact lucrurile pe care voi le veți stopa: salarii mai mari, justiție corectă și un viitor mai bun acasă. Să fie clar, nu va exista nicio șansă de renegociere a coaliției de guvernare dacă votați acum pentru a demite guvernul Sandu!
Scopul principal al guvernului Sandu este reforma justiției! În momentul în care există componente în coaliție care subminează acest proces, nu mai are sens să continuăm! Gândiți-vă bine la ce veți face mai departe, pentru că lupta pentru justiție abia a început, iar voi riscați să ajungeți pe partea greșită a baricadei!", a scris Radu Marian. 
CITEȘTE ȘI: Deputaţii au discutat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu. Vezi ce au decis
loading...

Lasă un comentariu