Putin la ultima şedinţă în calitate de premier: Lucrul în Guvern a fost o adevărată provocare

Embed:

Şi-a lăudat miniştrii la ultima şedinţă pe care a prezidat-o în calitate de premier. Este vorba despre Vladimir Putin, care urmează să fie învestit în funcţia de preşedinte al ţării pe 7 mai. Putin a făcut şi o retrospectivă a celor 4 ani în care a activat în calitate de şef al Executivului rus.

"Lucrul în acest Guvern, pe parcursul acestor ani, nişte ani care au fost extrem de grei, au fost şi pentru mine o adevărată provocare dar şi o şcoală. Şi uneori, aveam impresia că eram la nişte cursuri avansate de calificare", a declarat Putin.

Guvernul condus de Vladimir Putin a fost învestit în 2008 şi îşi va îndeplini funcţiile până la crearea unui nou Executiv. Totodată, presa rusă scrie că Putin a început să reconstruiască Kremlinul, chiar înaintea învestirii sale în funcţia de şef al statului. Astfel, în următorii trei ani, corpul 14 al complexului de clădiri va fi renovat, urmând să fie create 20 de mii de metri pătraţi de birouri şi spaţii de depozitare, iar costul întregului proiect se ridică la 8,4 miliarde de ruble, echivalentul a 280 de milioane de dolari. Corpul 14 este situat între Poarta Spaski şi Palatul Senatorial al Kremlinului, edificiul fiind construit între 1932 şi 1934.

Pe 4 martie, Vladimir Putin a fost reales în funcţia de preşedinte al ţării, de această dată pentru un mandat de 6 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu