Primarul interimar, Nistor Grozavu, ameninţă cu sancţiuni Direcţia Transport

Embed:

Primarul interimar al Capitalei, Nistor Grozavu, ameninţă cu sancţiuni Direcţia Transport. El este nemulţumit că lucrările de reconstrucţie a bulevardului Ştefan cel Mare se fac în pas de melc şi spune că va împărţi amenzi dacă munca nu va fi terminată până în 27 august.  

"Vă avertizez pe dumneavoastră, pe domnul Poiată şi pe antreprenori. Neîndeplinirea obligaţiunilor, de acum nu ştiu a câta oară, de data aceasta va atrage după sine consecinţe administrative. Voi ieşi pe şantier şi acolo o să vă spun în limba constructorilor. Ori ne ţinem de cuvânt, ori spunem că nu avem capacităţi să facem lucrul acesta."  a spus primarul interimar al Capitalei, Nistor Grozavu

La rândul său, şeful interimar al Direcţiei Transport, Oleg Poiată, respinge acuzaţiile primarului interimar şi spune că în prezent lucrările se desfăşoară mult mai rapid decât anterior.

"Direcţia în nici un caz nu poate sabota mersul lucrărilor că asta e interesul Direcţiei de a finisa cât mai curând. Tempoul de câteva ori mai repede mergem decât se mergea până acum. În ultima sută de metri apar tot mai multe şi mai multe care nu se vedeau din start. De la cabluri şi piloni care nu ştim ai cui sunt, prostii de tot felul". a reacţionat Oleg Poiată, şeful interimar al Direcţiei Transport. 

Şeful interimar al Direcţiei Transport, Oleg Poiată, nu a fost la şedinţa Primăriei şi nici nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. Autoritățile spun că muncitorilor le-a rămas doar să pună pavajul şi bordurile pe câteva porţiuni de stradă. De asemenea, pentru această săptămână sunt preconizate lucrări de aplicare a marcajului rutier. Pentru reabilitarea bulevardului au fost cheltuite până acum 1,5 milioane de euro.  

Potrivit contractului semnat cu BERD şi BEI, principala arteră a Capitalei trebuia să fie gata pe 7 noiembrie 2015.  De atunci, autorităţile au amânat de trei ori acest termen. Anterior, Dorin Chirtoacă anunţa că data limită va fi de 2 iulie, ziua în care este comemorat Ştefan cel Mare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu