POSTOLACHI, APROAPE DE PLECARE: Fotbalistul moldovean poate ajunge la Olympique Lille

Embed:
După ce a ieşit la rampă, reuşind un gol senzaţional în meciul amical cu Dinamo Dresda, Virgiliu Postolachi este aproape de a face un pas important în carieră.

Presa franceză anunţă că fotbalistul moldovean este aproape de plecare de la Paris Saint Germain. Postolachi este curtat și poate pleca chiar în această vară la vicecampioana Olympique Lille, ce va juca în grupele Ligii Campionilor. PSG nu ar încasa niciun ban, dar ar păstra un procent important din următorul transfer al atacantului de 19 ani.

Dacă plecarea lui Virgiliu Postolachi este una încă indefinită, Paris Saint-Germain a finalizat o altă mutare interesantă. Clubul parizian l-a achiziţionat pe fundaşul Abdou Dialló. Francezul, care deţine şi cetăţenie senegaleză, a fost transferat de la Borussia Dortmund în schimbul sumei de 31 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil pentru următorii 5 ani.

Dialló este a treia mutare importantă realizată de Paris Saint Germain în acest inter-sezon. Campioana Franţei a semnat mai devreme cu spaniolul Pablo Sarabia de la FC Sevilla şi cu conaţionalul acestuia, Ander Herrera, rămas liber de contract după despărţirea de Manchester United.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu