Pasagerul unei mașini a fost aruncat 20 de metri prin aer în urma unui accident cumplit (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

În imaginile dramatice surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum o mașină intră cu viteză într-o barieră, iar în urma impactului puternic, unul dintre pasagerii autovehiculului este scos prin parbriz și aruncat 20 de metri prin aer.

Accidentul a avut loc pe un drum din Orlando, Florida. Mașina era condusă de Steven Dos Santos, un tânăr de 23 de ani care fusese cu puțin timp înainte de accident oprit de poliție pentru conducere neglijentă, potrivit The Sun, citează libertatea.ro.

Se pare că tânărul era extrem de obosit și accidentul s-ar fi petrecut din această cauză. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum mașină intră cu viteză în barieră.

Șoferul și cei patru pasageri ai mașinii au fost zguduiți serios de accident. Unul dintre pasageri, un bărbat de 25 de ani, a fost, în momentul impactului, scos prin parbriz și aruncat 20 de metri prin aer.

Din fericire, în mod miraculos, atât el, cât și ceilalți pasageri, au scăpat cu viață în urma teribilului accident.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu