Numărul arborilor căzuți CREȘTE TOT MAI MULT! Peste 3.000 de copaci au fost doborâți până la această oră

Primăria municipiului Chişinău informează că de la începutul ninsorii, din dimineaţa zilei de ieri, doar în oraşul Chişinău au fost doborâţi peste 3.000 de copaci, pe străzi şi în interiorul curţilor blocurilor locative.

De asemenea, au fost rupţi peste 1.000 de copaci de pe teritoriul instituţiilor de învăţământ. Serviciile municipale nu au evaluat încă situaţia din parcuri, pădurile-parc şi zonele verzi ale oraşului.  

Numărul copacilor doborâţi creşte în permanenţă.

La ora actuală la nivelul oraşului sunt mai multe străzi blocate. De asemenea, este blocat accesul către mai multe curţi de blocuri de locuinţă şi unele localităţi suburbane.  

 Transportul public nu circulă, cu excepţia a 5 unităţi de transport de pe ruta de autobuz nr. 23, dar şi ruta de autobuz nr. 122.  

 În mod prioritar, echipele de intervenţie acţionează la deblocarea străzilor principale, a intrărilor în Chişinău şi a arterelor pe care circulă transportul public. 

Serviciile municipale au solicitat unor agenţi economici să pună la dispoziţie tehnică specializată, care este antrenată la lichidarea consecinţelor intemperiei. 

 În teren sunt mobilizate toate echipele de intervenție din cadrul serviciilor municipale, carabinierii şi Armata Naţională! 

Pe întreg teritoriul municipiului Chişinău se acţionează în continuare, pentru lichidarea treptată a consecinţelor ninsorii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu