Nori negri deasupra perspectivei lui Curteian la Naţională. Ce glume face preşedintele FMF

Embed:

Selecţionerul Alexandru Curteian a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Luxemburg şi pentru partida din preliminariile Euro-2016 cu Liechtenstein.

În caz de un nou eşec al naţionalei, preşedintele federaţiei, Pavel Cebanu, a anunţat că Alexandru Curteian ar trebui să-şi dea demisia.

Pavel Cebanu nu exclude că naţionala va avea un nou antrenor, după partida cu Liechtenstein. Acesta a declarat anterior că în cazul unei înfrângeri, selecţionerul Alexandru Curteian ar trebui să plece.

"Eu înţeleg că toţi vor capul lui Moţoc din prima zi. Antrenorul când se instalează la echipa naţională şi jurnaliştii şi toţi cer demisia antrenorului după primul meci. Asta de acum depinde de om. Să vedem. Pentru noi el este Mourinho. Pentru Moldova noastră. Da, pentru toată lumea nu este, dar pentru noi, da, pentru că el este al nostru şi noi trebuie să ne împăcăm şi să creştem. Noi trebuie să avem răbdare. Eu această răbdare o am. Dar desigur că răbdarea are o limită", a spus şeful FMF.

Mai în glumă, mai în serios Pavel Cebanu a oferit şi o soluţie pentru echipa naţională. Şeful FMF propune zece selecţioneri, pentru ca fiecare dintre ei să fie responsabili de câte un meci în campaniile preliminare.

"Să tragem la sorţi. Măi Dobrovolschi: tu răspunzi de meciul acesta, Testimiţanu - de meciul acesta, Osipenco - de meciul ăsta. Toată lumea să fie bucuroasă, poate aşa o să fie mai bine. Desigur că acolo diferite echipe o să fie. Poţi să joci cu Anglia să-i cadă cuiva, dar de acum pentru Moldova orice echipă este puternică", a spus Cebanu.

În lotul lărgit pentru amicalul cu Luxemburg şi pentru meciul din preliminarii cu Liechtenstein, Curteian, a convocat 25 de jucători. Marele absent este cel mai bun fotbalist al anului trecut, Artur Ioniţă, care nu s-a refăcut după o accidentare.

Moldova se va duela în deplasare cu Luxemburg pe 9 iunie.

Cinci zile mai târziu, "tricolorii" vor întâlni Liechtenstein, la Vaduz, în preliminariile EURO 2016.

Moldova ocupă ultimul loc în grupa G, cu un singur punct după cinci partide disputate. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu