NOI DETALII despre JAFUL de la Poșta Veche! Autorul faptei riscă ani grei de pușcărie

A ameninţat cu un cuţit vânzătoarea, a furat 10 mii de lei şi două telefoane, după care s-a făcut nevăzut. Vorbim despre un bărbat de aproximativ 35 de ani, care în această după-amiază a dat o spargere într-un magazin de telefoane mobile din sectorul Râşcani al Capitalei.

Potrivit vânzătoarei, individul nu i-a dat nimic de bănuit întrucât acesta s-a arătat interesat să-şi cumpere un telefon.

"A intrat la 15:30 în magazin ca un client simplu. Nici prin cap să-mi treacă că e ceva suspect. I-am arătat două modele de telefoane. A trecut în spatele meu mi-a pus cuţitul la gât ma pus să mă pun jos. A sustas banii din caserie. A luat ambele telefoane. M-a pus la pământ. Mi-a controlat buzunarele şi a plecat."

Hoţul a fost surprins de camerele de supravehere din magazin. Oamenii care locuiesc în preajmă spun că persoana care a comis tâlhăria nu le este cunoscută.

"Gălăgie nu a fost, numai unica ce am auzit este că s-a furat. Poliţia mi-a arătat fotografia. Nu este cunoscut, nu e de la Poşta Veche. E ceva străin. Nu cunoaştem cine este."

Poliţiştii întreprind toate măsurile pentru a găsi hoţul.

"Serviciul de investigaţie întreprinde toate măsurile şi depune toate eforturile pentru ca individul să fie localizat. Totodată, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagine să contacteze imediat poliţia la serviciul specializat 902", a afirmat ofiţerul de presă, Poliţia Capitalei, Adrian Jovmir.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de puşcărie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu