Chris Froome râmâne la echipa Sky

Embed:

Rutierul britanic Chris Froome va râmâne la echipa Sky pentru cel puţin încă un sezon. Principalul obiectiv al ciclistului pentru 2014 va fi să câştige din nou Turul Franţei, competiţia la care s-a impus în acest an.

Sky Sports a anunţat că Froome rămâne la echipă alături de alţi zece rutieri care şi-au prelungit la rândul lor contractele. Froome, care evoluează la Sky din 2010, a anunţat că va miza în continuare pe sprijinul coechipierilor săi, Richie Porte, care şi-a prelungit cu doi ani contractul încă din luna mai, dar şi pe cel al lui Sergio Henao. După ce a semnat un nou contract, Froome a declarat pentru presa engleză că a avut un an incredibil şi este bucuros să-l încheie prin semnarea unei noi înţelegeri. Obiectivul lui Froome pentru noul sezon va fi câştigarea Turului Franţei.

Oficialii de la Sky Sports au mai confirmat că vor conta în 2014 pe căţărătorul Mikel Nieve, care a semnat deja contractul cu echipa britanică. Chris Froome, în vârstă de 28 de ani, a avut o evoluţia senzaţională în acest an. El a câştigat cea mai importantă competiţie de ciclism, Turul Franţei şi s-a impus de asemenea la Criterium Dauphine, Turul Romandiei, Criterium International şi Turul Omanului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu