Broncos şi Seahawks vor lupta pentru trofeu în finala Ligii de fotbal american

Embed:

Agitaţie mare în America! Denver Broncos şi Seattle Seahawks vor lupta pentru trofeu în finala Ligii de fotbal american. Marele meci va fi unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din întreaga lume.

Febra Super Bowl a cuprins întreg continentul nord-american. Considerat deja o sărbătoare tradiţională, evenimentul este pregătit în detaliu cu mult timp înaintea marii finale. În partida decisivă din acest an se vor duela Denver Broncos, care are cel mai bun atac din NFL, şi Seattle Seahawks, cu cea mai bună defensivă.

Specialiştii se aşteaptă la una dintre cele mai spectaculoase finale din ultimii 20 de ani. Cu câteva zile înainte de marele meci s-a organizat şi Ziua Presei. Mii de jurnalişti i-au luat cu asalt pe sportivi pe arena din New Jersey, acolo unde se va disputa finala.

"Seattle s-a bucurat de o mare atenţie în această săptămână. Echipa merită mai multă atenţie, deoarece are o apărare foarte bună, dar ei nu vor câştiga trofeul, dacă vor miza doar pe defensivă", a declarat Peyton Manning, jucător Denver

Marea finală dintre Denver Broncos şi Seattle Seahawks se va desfăşura în noapte de duminică spre luni. Oficialii Ligii de fotbal american au anunţat că organizarea Super Bowl-ului din acest an va aduce statelor New York şi New Jersey peste o jumătate de miliard de dolari. Asta în condiţiile în care cel mai ieftin bilet la meci va costa 1525 de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu