ARSENAL, PREGĂTIT SĂ ATACE: "Tunarii" vor să joace ofensiv în finala Ligii Europei

Embed:
A mai rămas o săptămână până la partida de foc dintre formațiile londoneze Arsenal şi Chelsea în finala Ligii Europei.

"Tunarii", care nu au mai jucat de 13 ani într-o finală a unui turneu continental inter-cluburi, au un joc axat destul de clar pe ofensivă și la fel tind să abordeze și confruntarea cu "aristocraţii". Arsenal a marcat 29 de goluri în cele 14 meciuri susținute în ediţia curentă a competiției.

"Când îi ai pe Aubameyang şi Lacazette în echipă, ştii că o sa ai multe ocazii de gol. Mişcarea lor în teren, "chimia" lor e foarte bună. Încă nu ştim echipa de start, dar sunt sigur că ei vor fi capabili să-şi creeze ocazii", a spus mijlocaşul Arsenal Londra, Alex Iwobi.

În drum spre finală, Arsenal a suferit două înfrângeri, în timp ce rivala Chelsea nu a pierdut nici un meci.

"Ei sunt invincibili, aşa că e timpul să îi batem. Odată şi odată trebuie să pierzi. Sper că noi o vom face - îi vom învinge" fundaşul Arsenal Londra, Stephan Lichtseiner.

Unai Emery speră să-şi motiveze la maxim discipolii pentru marea partidă.

"Vom aborda acest meci cu maximă seriozitate, pentru că e finala Ligii Europei. Este un turneu în care poţi cuceri un titlu şi apoi poţi juca în Liga Campionilor în sezonul următor, unde noi nu ne-am calificat prin intermediul campionatului", a spus Arsenal Londra, Unai Emery.

Finala Ligii Europei se va desfășura pe 29 mai la Baku, în căpitala Azerbaidjanului. Partida Arsenal - Chelsea va putea fi vizionată în transmisiune directă la CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu