"Aprobarea proiectului privind extinderea autonomiei Bălţi este o victorie a consilierilor PCRM"

Embed:

Aprobarea proiectului privind extinderea autonomiei municipiului Bălţi este o victorie a consilierilor din partea PCRM. Afirmaţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Fabrika.

"Este o mică victorie a celor din Bălţi şi a consilierilor din fracţiunea PCRM din municipiu. Dacă nu era aprobată această decizie de a organiza acel referendum, Guvernul avea să ia decizia de a organiza şedinţă la Bălţi. Această decizie a fost un imbold şi un semnal pentru guvernare", a spus comunistul Grigore Petrenco.

De cealaltă parte, deputatul PLDM Tudor Deliu spune că aprobarea proiectului privind extinderea autonomiei municipiului Bălţi este o lecţie dată opoziţie.

"Eu sunt unul dintre autorii anonimi a proiectului care a fost aprobat astăzi. Şi nu aş spune că este victoria fracţiunii comuniste. Aceasta vorbeşte despre o impotenţă a comuniştilor din Parlament, care în loc să se ocupe de proiecte de lege, ei umblă cu zvonuri. S-a reparat o greşeală care a fost comisă. Astăzi s-a dat o lecţie opoziţie", a declarat Tudor Deliu.

Publika.md menţionează că astăzi, 1 august, Guvernul a organizat o şedinţă în teritoriu în municipiul Bălţi. În cadrul şedinţei executivul a avizat pozitiv proiectul de lege privind extinderea autonomiei municipiului Bălţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu