''Am văzut moartea cu ochii''. Două maşini s-au lovit după ce un şofer a ieşit pe contrasens la Ciocana (VIDEO)

Embed:

O femeie a ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un automobil ieșit pe contrasens. Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei, în sectorul Ciocana al Capitalei. Tot astăzi, un şofer din Moldova a fost implicat într-un grav accident la ieșirea din localitatea Izvorul Crişului din judeţul Cluj, România.

Șoferul automobilului tamponat susține că a văzut moartea cu ochii. Bărbatul spune că a rămas în viață datorită centurii de siguranță. În mașină se afla și mama lui, în vârstă de 62 de ani, care a fost spitalizată cu multiple traumatisme.

''A ieșit maşina pe contrasens și m-a lovit. A ieșit cu viteză, îl purtau roțile ude. Eu am văzut și m-am ferit. A doua oară a pornit si m-a lovit în colț și ne-a întors'', spune bărbatul.

Șoferul care a ieșit pe contrasens dă vina pe roțile umede.
 
''Am derapat și m-a aruncat înaintea mașinii. Roțile erau umede, dar nu aveam viteză mare. Am încercat să evit impactul, dar nu am reușit''.

Poliția investighează cazul.

''Din declarațiile participanților la trafic și a martorilor, vinovat se face şoferul cu maşina Mercedes deoarece a ieșit pe contrasens. Persoana vinovată riscă o amendă contravențională în sumă de până la 1 000 de lei și șase puncte de penalizare'', a menţionat inspectorul Nicolae Scurtu.

Iar un şofer din Moldova a fost implicat într-un grav accident la ieșirea din localitatea Izvorul Crişului din judeţul Cluj, România. Potrivit poliției, bărbatul a ieşit la depăşire într-o curbă periculoasă, fără să se asigure şi s-a ciocnit frontal cu o maşină care venea din sens opus.

În urma impactului, şoferul autoturismului care circula regulamentar a ajuns la spital cu diverse traumatisme. Totodată, mai multe maşini au fost avariate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu