AC Milan şi-a asigurat în proporţie de 99 la sută titlul din acest sezon de Serie A

Embed:

AC Milan mai are nevoie de un singur punct în ultimele trei etape pentru a-şi trece în cont cel de-al 18-lea titlu din istorie. Echipa pregătită de Massimiliano Allegri şi-a păstrat avantajul de opt puncte faţă de marea rivală Inter după ce a învins cu 1-0, pe San Siro, Bologna.

AC Milan şi-a asigurat în proporţie de 99 la sută titlul din acest sezon de Serie A, după victoria obţinută în meciul cu Bologna, scor 1-0, în etapa a 35-a din prima liga italiană.

Unicul gol al meciului de pe San Siro a fost marcat de Mathieu Flamini în minutul 8, mijlocaşul francez finalizând din pasa brazilianului Robinho. Oaspeţii au încheiat meciul cu un jucător mai puţin pe teren, după ce Della Rocca a primit cartonaşul roşu la 28 de minute de la intrarea în joc.

Milan a acumulat după acest succes 77 de puncte, cu opt peste principala urmăritoare şi rivala locala Internazionale şi mai are nevoie de un singur punct pentru a cuceri cel de-al 18-lea titlu din istorie.

Fiorentina, fără internaţionalul român Adrian Mutu, a oferit o adevărată lecţie de fotbal în partida de pe Artemio Franchi cu Udinese, echipă pe care a învins-o cu 5-2. Vargas a deschis scorul în primele zece minute de joc, iar D´Agostino a făcut 2-0 pentru formaţia viola în minutul 22. Oaspeţii au marcat şi ei o dată în prima parte prin Giampiero Pinzi. D´Agostino a realizat dubla la începutul reprizei secunde, însă în minutul 57 Udinese a restabilit diferenţa de un gol după reuşita lui Asamoah. Finalul de meci i-a aparţinut lui Alessio Cerci care şi-a trecut şi el în cont o dublă după ce a marcat în minutele 71 şi 86.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu