Șoc! Ivancenco și Sidenco se lasă de arbitraj pentru că ar fi ameninţaţi prin SMS

Embed:

Şoc în fotbalul moldovenesc! Doi arbitri de categorie se lasă de arbitraj pentru că ar fi ameninţaţi prin SMS. Este vorba despre Vladislav Ivancenco şi Ghenadie Sidenco, ambii din Bălţi, care au luat această decizie după etapa a 33-a a Diviziei Naţionale.

În timp ce se deplasa de la Bălţi spre Ghidighici, unde urma să oficieze la centru meciul Rapid-Dacia, arbitrul Vladislav Ivancenco a primit un mesaj de la un număr necunoscut în care era ameninţat că nu-şi va mai vedea în viaţă membrii familiei în cazul în care va lua decizii eronate în detrimentul Daciei.

Drept urmare a acestui mesaj Ivancenco a refuzat să mai arbitreze partida. "După un astfel de mesaj nici un arbitru nu mai poate să se comporte în mod adecvat în timpul unui meci. Eu renunţ la cariera de arbitru. Este decizia mea personală şi mi-o asum. Ies din campionat", a menționat Vladislav Ivancenco, arbitru Divizia Națională.

În drumul spre Chişinău, în acelaşi autoturism cu Ivancenco se afla şi arbitrul Ghenadie Sidenco, care urma să oficieze meciul Zimbru-Sheriff, şi a făcut-o până la urmă. "Nu mai arbitrez până la finele sezonului. Am să fac o reclamare la FMF, pentru că nu putem arbitra sub astfel de presiune. Eu trebuie să sun acasă şi să spun fiicei şi soţiei să nu iasă din casă? Doar nu trăim în junglă", a spus arbitrul FIFA.

Meciul Zimbru-Sheriff, arbitrat de Sidenco, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0, iar partida Rapid-Dacia care a fost condusă la centru de Gheorghe Malinovschi s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu