Voronin ameninţă: Dacă nu-l votaţi pe Dodon, Chişinăul se va adânci în mlaştina conflictelor permanente

Foto: gazeta.ru
Foto: gazeta.ru

Preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, îndeamnă locuitorii Capitalei să voteze pentru Igor Dodon, în turul II de scrutin al alegerilor locale.

Partidul Comuniştilor a expediat o adresare, prin care liderul PCRM spune că timpul experienţelor şi greşelilor este pe sfârşite, iar Chişinăul este între două tăişuri. Vladimir Voronin afirmă că există două scenarii: sau Capitala va deveni un oraş modern, cu adevărat european, sau se va adânci tot mai mult în mlaştina conflictelor permanente şi a scandalurilor de corupţie.

Comunistul îndeamnă chişinăuenii să pună capăt acestor procese şi odată cu votul ce-l vor exprima la 19 iunie, să înceapă numărătoarea inversă pentru o istorie nouă în dezvoltarea Capitalei.

"De 20 de ani, Capitala ţării este în mâinile unor persoane care nu posedă capacităţi organizaţionale pentru administrarea oraşului şi nu sunt profesionişti. De 20 de ani, gospodăria comunală şi toţi locuitorii municipiului sunt ostatici ai ambiţiilor politicienilor, pentru care puterea în Capitală este doar un instrument pentru rezolvarea problemelor personale", afirmă liderul comuniştilor.

Vladimir Voronin se arată încrezut că Igor Dodon şi consilierii din Municipiul Chişinău vor scoate Capitala din ruinele sociale şi vor readuce la viaţă economia şi gospodăria comunală a oraşului.

Potrivit datelor oferite de Primăria Capitalei, până în prezent, municipiul a fost condus de 45 de primari, inclusiv Dorin Chirtoacă.

Ultimele articole
Alegeri 2011

Aleşii locali din Soroca, Rezina, Leova şi Hânceşti vor alege preşedinţii de raioane

Consilierii locali din patru raioane se vor întruni astăzi, 14 iulie, în şedinţă, pentru a...»

Alegeri repetate la Căuşeni. Curtea de Apel Tighina şi-a păstrat decizia de organizare a unui nou scrutin

(Update 12:00) Comisia Electorală Centrală trebuie să stabilească, în cel mult două...»

Democraţii: PLDM şi PCRM au ales împreună preşedintele raioanelor Briceni şi Edineţ

În Briceni, liberal democraţii şi comuniştii au împărţit funcţiile în consiliul raional....»

Trei localităţi din ţară vor avea alegeri locale repetate

În trei localităţi din ţară vor fi organizate alegeri locale repetate. Este vorba despre...»

Comunistul Ilie Cernăuţan a fost ales preşedinte al raionului Basarabeasca

În funcţia de preşedinte al raionului Basarabeasca a fost reales comunistul Ilie Cernăuţan ....»


Comentarii
Nume*
Email*
Text*
Cod*
capcha
comentariu nou
vali a spus:
email 0 email
vali
Sâmbătă, 11 Iunie 2011 11:13
Dacă ai "gîndi pragmatic"...Dodon este omul care vrea sa fie sef peste o gubernie ruseasca. El este infectat de virusul rosu într-atît că nu poate face un "puc" fara permisiunea ambasadorului rus. Dodon este născut slugă la curte. Un laş care nici în dezbateri nu are curajul sa vină. Tipul se vrea iarăşi nacialnic. Om de rahat, economist de rahat, moldo-Ivan!!!!!!!!
răspunde
vali a spus:
email 1 email
vali
Sâmbătă, 11 Iunie 2011 10:38
Ne este silă de acest hoţ bătrîn şi nesimţit. Cîtă grijă ne poartă... Pe vremea lui nu erau scandaluri pentru ca era dictatură, dosare penale la comandă, arestari. Vrem sa vedem adevarul fie si prin scandaluri decît sa-i vad mutra lui si a slugoilor sai care ne au de gloata. Înapoi în SRL "VORONIN"???
Să fim o Cubă a Europei ??? Desteptaţi-vă oameni. Votati viitorul democratic, jos cu jigodiile comuniste.
răspunde
dancu a spus:
email 1 email
dancu
Sâmbătă, 11 Iunie 2011 06:44
Daca Dondon intra primar vom purta insigne secera si ciocanul iar pe peretii institutiilor portretele lui Marx,Engels,Lenin,Stalin si Voronin,chiar si conducatorii Rusiei.
răspunde
Roma a spus:
email 3 email
Roma
Vineri, 10 Iunie 2011 08:34
Cred ca au mai ramas in rindurile politiiei din cei care au luptat in anii '90 pe Nistru. Sau sunt la pensie bine meritata dar rau platita. Sa stiti ca NOI generatiile care le-ati salvat din jugul mentalitatii Kolhoznice, care ne urma daca nu erati voi, nu v-am uitat si n-o sa va uitam niciodata. Nu permiteti declansarea dezastrelor in Republica Moldova. Sustineti-va colegii de azi si indrumatii pe calea cea CORECTA.
răspunde
jos comunizmul a spus:
email 0 email
jos comunizmul
Vineri, 10 Iunie 2011 06:22
Vad ca si pe acest sait sunt multi militieni agenti sau provocatori din militia lui voronin,dar no sa le marga ori cum creste generatie noua si chear daca cistiga acesti antihristi comunisti in timpul foarte apropiat se va termina cu acestea provocatii si va reveni democratia in MOLDOVA o data si pe tot deauna,pe acest pamint decind lumea au trait diferite nationalitati si au gasit limba comuna dar acuma tovarasul voronin isi doreste ca sa ne invrajbeasca pe noi cetatenii simpli cu parere de rau deja am opservat citiva care au scris in limba rusa pe acest sait sa alaturat provocatiilor voroniste sau duduniste.
răspunde
gicu a spus:
email 1 email
gicu
Vineri, 10 Iunie 2011 06:12
voronin esti o oae batrina adica nu un berbec si un bandit la gunoi cumunistii care neau furaty= 8 ani
răspunde
Daca gindim pragmatic (continuare) a spus:
email 0 email
Daca gindim pragmatic (continuare)
Vineri, 10 Iunie 2011 05:59
Citeva cuvinte pentru cei speriati de "revenirea comunistilor la putere". Cred ca marea majoritate a tinerilor romantici din 7 aprile deja isi da seama ca asa zisii "democrati" nu se difera de a.z. "comunisti" practic cu NIMIC (in afara siglelor, evident :-))) ). Oare tinerii au luptat pentru ca Filat si Plahotniuc sa fure tot ce-a mai ramas in tara asta necajita dupa dictatura lui Voronin si Olejka???
Da,inca ceva. Victoria lui Dodon ar insemna transformarea PCRM-ului intr-un partid modern european de stinga si plecarea definitiva a marazmaticului Varonen din politica.. Si el stie asta. Dodon reprezinta generatia tinara de politicieni, are doar 36 de ani si nu este indoctrinat de ideologia rosie. Sa intelegem un lucru extrem de simplu: partidul care se bucura de sustinere a 40-45% din populatia tarii n-o sa dispara in timpul apropiat. DAR TARA NU MAI POATE STA IN MOCIRLA ASTA. RAZBOIUL POLITIC TREBUIE OPRIT! (Sa nu credeti ca sunt adeptul lui Lupu, pur si simplu aceasta
răspunde
Zau mars de-aici a raspuns:
email 0 email
Vineri, 10 Iunie 2011 23:32
Risc sa par impulsiv-deci scuzata fie-mi expresia-- dar si calul e pragmatic uitindu-se prin ochelarii lui( in sens cabalin, bineinteles..). Candidatura comunista e una rea, ->anume peentru ca ea deschide drumul unor oameni ce apartin unui curent, care in perspectiva ne va aduce numai pierderi. Peste vre-o doua decade manualele de istorie vor caracteriza aceasta perioada ca una de determinare a vursului tarii dupa 20 ani de tranzitie( stupida--lucrurilor pe nume). Unde vei fi tu in acel viitor? Si daca vei regreta viziunile de azi------ce folos?
ALEX a spus:
email -1 email
ALEX
Vineri, 10 Iunie 2011 00:59
..INCHIDE GURA GANDONULE.....
răspunde
nume a spus:
email -2 email
nume
Vineri, 10 Iunie 2011 00:47
ох уж эти националисты ... русские тут весь город тащят на своём горбу ... да вы бы лучше в поле работали, а не воняли в городе ... и так ваш очкарик не может очистные доделать ... вы лучше своми рогами к линии троллейбусной подключитесь и катайтесь, рогачи
răspunde
ALEX a raspuns:
email -2 email
Vineri, 10 Iunie 2011 01:01
FREAC-O IN RUSIA GANDONULE...
DA! a spus:
email -2 email
DA!
Vineri, 10 Iunie 2011 00:37
Кишинев-русский город! Дадим отпор быкам-молдованам! Голосуем все дружно за Додона! Молдаване - на поле, вам не место в нашем городе. Додон - мэр для русских!
răspunde
ALEX a raspuns:
email -2 email
Vineri, 10 Iunie 2011 01:00
COMUNIST GANDON..FREAC-O IN RUSIA..
Дину a raspuns:
email -2 email
Vineri, 10 Iunie 2011 05:48
Дешёвый АЕИковский провокатор. Ну как, у кого-то ещё есть сомнения в том, КТО сеет в нашем обществе межнациональную рознь?
dennis a raspuns:
email -2 email
Vineri, 10 Iunie 2011 07:55
Moscova ii "ruskii gorod", iati bilet si dute acolo :D
Citeste mai multe comentarii afişează următoarele 10 comentarii Citeste mai multe comentarii
Citeste mai multe comentarii afişează toate comentariile Citeste mai multe comentarii
CHISINAU LIVE »
Live Publika TV
cele mai: citite comentate
Newsline »
Abonare newsletter
Solutie tehnica si design
Strategy & Technology For Digital Publishing
Mentenanta si dezvoltare
Fast Forward