(VIDEO) Au vrut să-i omoare pe directorul Metro Chişinău şi adjunctul din Bălţi, pentru că au deconspirat o schemă de delapidare

Embed:

Afacere europeană în stil moldovenesc. Doi angajati din conducerea lantului de magazine Metro au fost cât pe ce să plătească cu viaţa pentru că ar fi deconspirat o schemă de delapidare în unul din magazinele din Bălţi. Ei îi acuză pe câţiva angajaţi ai companiei de furt. Deşi poliţiştii sunt la curect cu aceste cazuri, investigatiile bat pasul pe loc.

Vadim Ciobanu este director- adjunct al magazinului Metro din Balţi. În dimineaţa zilei de 25 februarie, acesta a plecat ca de obicei la serviciu. Bărbatul nici nu bănuia, însă, ce avea să i se întâmple.

"Mergeam la lucru la orele 5 dimineaţa. La pragul scării am simţit o lovitură în regiunea inimii. Am văzut silueta persoanei necunoscute. Am încercat să-l imobilizez, dar am primit încă o lovitură cu cuţitul prin ricoşare din partea stângă", spune Ciobanu. 

A scăpat cu viaţă ca prin minune. Prima lovitură de cuţit, care a fost ţintită în inimă, s-a oprit în coperta unei agende, pe care o purta în buzunar. Ciobanu spune că are o explicaţie pentru ceea ce i s-a întâmplat. 

"Am identificat anumite ilegalităţi care se produceau în interiorul magazinului de anumite persoane cu funcţii de răspundere, despre care am anunţat conducerea", a declarat Ciobanu. 

Pentru a elucida evenimentele de la Bălţi, a venit directorul magazinului Metro din Capitală. Vizita sa nu s-a lăsat fără consecinţe. În noaptea de 21 august, Dumitru Costin se deplasa cu maşina din Bălţi spre Chişinău. În drum, bărbatul a fost atacat şi bătut de cinci necunoscuţi.

Această informaţie a fost confirmată şi de către directorul General Metro Moldova, Dintrono Michele. Acesta însă a refuzat să ofere alte detalii, pentru a nu prejudicia ancheta.

Deşi de la tentativa de omor a lui Vadim Ciobanu a trecut mai mult de jumătate de an, poliţiştii nu au nici un suspect. În cel de-al doilea caz situaţia e similară. 

Reprezentanţii asociaţiei investitorilor străini din Moldova nu au comentat, deocamdată, incidentele de la Bălţi. Totodată, suma prejudciului cauzat companiei Metro din ţara noastră rămâne o taină comercială.

Ultimele articole
Social

Ziua Drapelului serbată la Ministerul Apărării. De emoţii, premierul Gaburici şi-a uitat discursul (VIDEO)

Ziua Drapelului a fost sărbătorită şi la Ministerul Apărării. Ceremonia s-a desfăşurat în...»

Doi șoferi au rămas fără marfa pe care o transportau. AFLĂ motivul (FOTO)

Poliția de frontieră a înregistrat două cazuri de transportare de mărfuri fără acte de...»

SENTINŢĂ! Doi bărbaţi din Ungheni vor face închisoare pentru un conflict familial

Doi bărbaţi din Ungheni vor sta la închisoare pentru vătămarea corporală a rudei unuia dintre...»

Percheziţii CNA cu reţineri. Angajaţi de la "Registru" sunt vizaţi într-un dosar de corupţie

(UPDATE 11:45)   Şeful Secţiei Evidenţă şi Documentare a Populaţiei de la Comrat şi alte...»

Loteria VISULUI AMERICAN al moldovenilor, sursă de îmbogățire pentru ESCROCI (VIDEO)

Orice oportunitate pentru binele oamenilor este mană pentru escroci. Nici vizele Green Card nu...»

Accident în lanț lângă Gara Feroviară! Una dintre mașini a fost făcută ZOB

Un accident în lanţ , în care au fost implicate trei automobile, s-a produs în această...»


Abonare newsletter
cele mai citite: 24 ore 7 zile
CHISINAU LIVE »
Newsline »
Solutie tehnica si design
Strategy & Technology For Digital Publishing
Mentenanta si dezvoltare
Fast Forward