(VIDEO) Au vrut să-i omoare pe directorul Metro Chişinău şi adjunctul din Bălţi, pentru că au deconspirat o schemă de delapidare

Embed:

Afacere europeană în stil moldovenesc. Doi angajati din conducerea lantului de magazine Metro au fost cât pe ce să plătească cu viaţa pentru că ar fi deconspirat o schemă de delapidare în unul din magazinele din Bălţi. Ei îi acuză pe câţiva angajaţi ai companiei de furt. Deşi poliţiştii sunt la curect cu aceste cazuri, investigatiile bat pasul pe loc.

Vadim Ciobanu este director- adjunct al magazinului Metro din Balţi. În dimineaţa zilei de 25 februarie, acesta a plecat ca de obicei la serviciu. Bărbatul nici nu bănuia, însă, ce avea să i se întâmple.

"Mergeam la lucru la orele 5 dimineaţa. La pragul scării am simţit o lovitură în regiunea inimii. Am văzut silueta persoanei necunoscute. Am încercat să-l imobilizez, dar am primit încă o lovitură cu cuţitul prin ricoşare din partea stângă", spune Ciobanu. 

A scăpat cu viaţă ca prin minune. Prima lovitură de cuţit, care a fost ţintită în inimă, s-a oprit în coperta unei agende, pe care o purta în buzunar. Ciobanu spune că are o explicaţie pentru ceea ce i s-a întâmplat. 

"Am identificat anumite ilegalităţi care se produceau în interiorul magazinului de anumite persoane cu funcţii de răspundere, despre care am anunţat conducerea", a declarat Ciobanu. 

Pentru a elucida evenimentele de la Bălţi, a venit directorul magazinului Metro din Capitală. Vizita sa nu s-a lăsat fără consecinţe. În noaptea de 21 august, Dumitru Costin se deplasa cu maşina din Bălţi spre Chişinău. În drum, bărbatul a fost atacat şi bătut de cinci necunoscuţi.

Această informaţie a fost confirmată şi de către directorul General Metro Moldova, Dintrono Michele. Acesta însă a refuzat să ofere alte detalii, pentru a nu prejudicia ancheta.

Deşi de la tentativa de omor a lui Vadim Ciobanu a trecut mai mult de jumătate de an, poliţiştii nu au nici un suspect. În cel de-al doilea caz situaţia e similară. 

Reprezentanţii asociaţiei investitorilor străini din Moldova nu au comentat, deocamdată, incidentele de la Bălţi. Totodată, suma prejudciului cauzat companiei Metro din ţara noastră rămâne o taină comercială.

Ultimele articole
Social

AFACERE MURDARĂ! O femeie a ajuns pe mâna poliţiei după plângerile unor oameni

O femeie, locuitoare a satului Pohrebea, raionul Dubăsari, a înşelat o mulţime de oameni prin...»

În localul unde s-au intoxicat şapte persoane, după ce au mâncat chebap, nu au fost găsite nereguli

În localul fast-food unde s-au intoxicat şapte persoane , după ce au mâncat chebap, nu au fost...»

HAOS în transportul public din Capitală, după ce ruta de microbuze 115 a fost SUSPENDATĂ

Zeci de oameni au aşteptat minute în şir în staţii , în această dimineaţă. Asta după ce linia...»

TRAGEDIE într-un sat din Ocniţa. Un bărbat s-a înecat într-un lac (VIDEO)

A mers la pescuit, dar nu s-a mai întors. Un caz de înec a avut loc, ieri, în satul Sauca,...»

ŞOCANT! O minoră din Telenești, VIOLATĂ REPETAT de propriul tată. Un caz similar a avut loc şi la Rezina

O minoră ar fi fost violată în repetate rânduri de tătăl său . O plângere în acest sens a fost...»

ALERTĂ în nordul ţării. La Bălţi au avut loc două cazuri excepţionale (VIDEO)

Două incendii au avut loc în oraşul Bălţi, în ultimele 24 de ore. Potrivit reprezentanţilor...»


Abonare newsletter
cele mai citite: 24 ore 7 zile
CHISINAU LIVE »
Newsline »
Solutie tehnica si design
Strategy & Technology For Digital Publishing
Mentenanta si dezvoltare
Fast Forward