SCANDAL în studioul Publika TV din cauza inscripţiilor apărute la Vadul lui Vodă. Un invitat a părăsit platoul (VIDEO)

Embed:

Dezbaterile pe marginea inscripţiilor apărute la Vadul lui Vodă s-au lăsat cu ceartă în platoul Publika Report. Invitaţii s-au ameninţat reciproc, iar spre finalul emisiunii, Victor Stepaniuc a părăsit platoul.

Vă prezentăm un dialog care a vut loc în studioul Publika TV între politologul Vasile Croitoru şi istoricul Victor Stepaniuc.

-Croitoru: Trebuie să ne deranjeze mai mult că s-a folosit grafia chirilică, fiindcă ştim că în Constituţia Moldovei, limba oficială în ţara noastră funcţioneaza în baza alfabetului latin.

- Stepaniuc: Limba moldovenească. 

- Croitoru: Aici trebuie autorităţile să se autosesizeze şi să ia măsuri, deoarece subminează grafia latină şi ar trebui acei care au folosit un, astfel de alfabet să fie sancţionaţi. 

- Stepaniuc:  Începând de la Mihai Ghimpu. 

-Stepaniuc: Nu văd o încălcare a Constituţiei. Domnule Croitoru ca politolog, nu m-am aşteptat de la dvs.

- Croitoru: Domnul Stepaniuc, va rog să nu atacaţi persoana.

- Stepaniuc: Eu nu te-am atacat.

- Croitoru: Haideţi să o luăm altfel.

- Stepaniuc: Eu aud prostile matale care le repeţi de multe ori.

- Croitoru: Spuneţi mai mari prostii atunci când spuneţi lucruri aberante.

- Stepaniuc: Hai, lasă!

-Croitoru: Ce lasă, lasaţi-o şi dvs.

- Stepaniuc: Hai ca am să-ţi arunc acuş un pahar în faţă.

- Croitoru: Nu aruncaţi că eu tot pot să arunc.

- Stepaniuc: Hai nu te prosti aici. Ai făcut şcoala la Bucureşti.

Spre finalul emisiunii, Victor Stepaniuc a părăsit platoul.

Ultimele articole
Eveniment

OFERTĂ SPECIALĂ! Cititorii pot cumpăra cărți la jumătate de preț

Cititorii înrăiţi cărora le place să simtă mirosul cărţilor au parte de o ofertă specială...»

Ziua de 8 martie, sărbătorită mai devreme. Flori pentru angajatele instituţiilor de stat

Așa cum în acest an 8 martie este duminică, angajaţii mai multor instituţii de stat îşi...»

REACŢIA Procuraturii Generale în cazul moldoveanului din Ialoveni care luptă în estul Ucrainei

Procuratura Generală investighează cazul despre moldoveanul din Ialoveni care luptă în estul...»

Ministerul de Externe, ÎNGRIJORAT! Mesajul transmis de urgenţă ambasadorului Rusiei la Chişinău

Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Valeriu Chiveri, a avut astăzi o...»

"Sunt superbe şi în vogă". O colecţie de broderii poate fi admirată în Capitală (VIDEO)

O colecţie impresionantă de broderii poate fi admirată în aceste zile într-un salon de artă...»

Flori şi aplauze în Parlament. Deputaţii şi-au felicitat colegele şi femeile din Moldova (VIDEO)

Flori şi poezii pentru femeile din Parlament , în ajun de 8 martie. Deputatele au primit, la...»


Comentarii
Nume*
Email*
Text*
Cod*
capcha
comentariu nou
mao a spus:
email 0 email
mao
Luni, 16 Iulie 2012 10:14
asta e... vedeti si voi cine e egresiv? sigur. on je stepaniuh, on je vikea, on je mentorul coMUISTILOR moldobuhaiti, care grohaie atunci cand ii pui tamaie in nas. vedeti - cum e coMUISTU varona, asa si coMUISTU(deghizat in satialist) stepaniuh(si shaica de gnomishi - pidrenci peduart musciuk, pidari sirbu si rishotkin). asta e - ideolojie ruso bolshevika, in stil kominternist. in iad pe ei - NA KOL EGO
răspunde
matahala de moderatoare. a spus:
email -2 email
matahala de moderatoare.
Luni, 16 Iulie 2012 07:19
matahala de moderatoare,provacatoare,agresiva si timpita CU OCHII BELITI CA LA VACA CIND II EA F.TE .croitoru tinar,da mai dehai ca o baba din tirg,in bou belit si prost,fara 7 ani dea casa.trebuia sai croiasca un nas in cur lu Stepaniuc.Domnul Stepaniuc,cu fascistii si debilii na veti ce vorbi,ei tre neteziti cu secera si ciocanul.
răspunde
mao a raspuns:
email -2 email
Luni, 16 Iulie 2012 10:17
matahala de matahala! dar e desteapta si frumoasa. ti-ai fi dorit-o macar pe o seara! de atita si ura - cu nu e a ta. dar croitoru e mujik. stepaniuh al tau, matahallloo, e badla si bleaghi seliskaia. ii lipseste un pumn in bot(asa, po komunisticeski) si lu vikea al tau un morcov in kur, kaziol opustenii shi esti!
Gheorghe a spus:
email 0 email
Gheorghe
Luni, 16 Iulie 2012 06:57
Domnule Croitoru,daca spunetri ceva,spuneti pina la urma si nu va opriti las jumatate de frasza.Dar ,in acest caz ati rostit numai a doa jumatate de fraza. Ati uitast ,sau ati spus-o intentionat? Inj constitutie e scris ca limba de styat estew MOLSOVENEASCA inh grafia latina.Dar pane azi se incalca acest articol al Constitutiei de dumneavoastra si mai multi demnitari inalti,si de majoritatea profesorilor,scriitorilor jurnalistilor si altora,care declara ca limba este romana.Domniloir,daca cereti respectarea constitutiei RM,respectati-o dumneavoastra in primul rind si peurma cereti de la altii,care defacto o respecta.
răspunde
comunistul a spus:
email 0 email
comunistul
Luni, 16 Iulie 2012 02:40
Stepaniuc daca ar fi un om educat nu s-ar amesteca in problemele moldovenilor, pentru ca este un copil din emigrati. Numele de familie il tradeaza ca nu suporta moldovenii. El este un antimoldovean clasic, care lupta cu Antonescu, omul politic care ultimul a reunit toti moldovenii intr-un stat unic.
răspunde
comunistul a spus:
email 0 email
comunistul
Luni, 16 Iulie 2012 02:38
Stepaniuc daca ar fi un om educat nu s-ar amesteca in problemele moldovenilor, pentru ca este copil din emigrati. Numele de familie il tradeaza ca nu suporta moldovenii. El este un antimoldovan clasic, care lupta Antonescu, omul politic care a reunit toti moldovenii intr-un stat unic.
răspunde
EXTREMA DREAPTA din RM a spus:
email 1 email
EXTREMA DREAPTA din RM
Luni, 16 Iulie 2012 02:25
Iurie Munteanu public a provocat emigrantii sovietici cu tricoul sau feudalist, care deja au separa Moldova lui Stefan cel Mare.
răspunde
Brander a spus:
email 2 email
Brander
Luni, 16 Iulie 2012 01:13
Istoricii detestă falsul, plagiatul şi incompetenţa lui Victor Stepaniuc.


„79 de istorici: trei academicieni, 17 dr. hablilitaţi în istorie, 41 de doctori în istorie şi drept, cercetători ştiinţifici, solicită CNAA reexpertizarea tezei de dr. în istorie a lui Victor Stepaniuc”

Către
Consiliul Naţional pentru Acreditare
şi Atestare al R. Moldova
Având în vedere recenziile publicate în literatura de specialitate şi în presă privind teza de doctor în istorie Evoluţia statalităţii moldoveneşti în epoca contemporană, elaborată de dl Victor Stepaniuc şi susţinută public la 30 noiembrie 2007 în cadrul Consiliului Ştiinţific Specializat D 80.25.00.01 - 8.10.07, constituit pe lângă Academia de Administrare Publică de pe lângă preşedintele R. Moldova, prin care se atenţionează asupra subnivelului ştiinţific al tezei dl Victor Stepaniuc, aducându-i-se mai multe învinuiri şi probe de: plagiat; falsuri în text; mistif
răspunde
Brander a raspuns:
email 2 email
Luni, 16 Iulie 2012 01:14
mistificarea şi falsificarea surselor de arhivă; discrepanţă între titlul, planul şi conţinutul lucrării; folosirea abuzivă doar a unor lucrări; opinii unilaterale; trunchieri; trişări etc., prin prezenta, subsemnaţii, în temeiul actelor normative ale Republicii Moldova - Codul cu privire la ştiinţă şi inovare al R. Moldova, Legea privind accesul la informaţie, Legea privind petiţionarea - adresăm Consiliului Naţional pentru Acreditare şi Atestare al R. Moldova, în calitate de instituţie a administraţiei publice centrale în domeniul evaluării şi acreditării organizaţiilor din sfera ştiinţei şi inovării, precum şi al atestării cadrelor ştiinţifice şi ştiinţifico-didactice de înaltă calificare, următoarea cerere, prin care
Brander a raspuns:
email 2 email
Luni, 16 Iulie 2012 01:15
SOLICITĂM:
1. Crearea unei comisii de experţi profesionişi şi nepărtinitori care să activeze în baza principiilor de transparenţă şi echidistanţă pentru a reexpertiza teza de doctor în istorie - Evoluţia statalităţii moldoveneşti în epoca contemporană, în vederea aprecierii corectitudinii şi obiectivităţii deciziei Consiliului Ştiinţific Specializat D 80.25.00.01 - 18.10.07 din 30 noiembrie 2007 privind acordarea dlui Victor Stepaniuc a gradului ştiinţific de doctor în istorie.

2. Examinarea corespunderii actelor normative (dispoziţiilor, ordinelor, a altor acte cu caracter de dispoziţie) ce au stat la baza efectuării stagiului de doctorat de către dl Victor Stepaniiuc.

3. Examinarea legalităţii constituirii Consiliului Ştiinţific Specializat D 80.25.00.01 - 18.10.07.
Brander a raspuns:
email 2 email
Luni, 16 Iulie 2012 01:18
4. Pronunţarea asupra temeiniciei hotărârilor Comisiei de experţi din cadrul CNAA prin care: (1) mai întâi s-a amânat, apoi (2) s-a aprobat decizia Consiliului Ştiinţific Specializat D 80.25.00.01 - 18.10.07 din 30 noiembrie 2007 pentru acordarea dlui Victor Stepaniuc a gradului ştiinţific de doctor în istorie şi (3) s-au exclus nejustificat unii membri din comisia de experţi care au votat împotrivă.

5. Să se facă public, inclusiv prin punerea la dispoziţie a unei copii subsemnaţilor, a dosarului prezentat de dl Victor Stepaniuc în Consiliul Naţional pentru Acreditare şi Atestare al R. Moldova care a stat la baza examinării şi expertizării tezei de doctor în istorie Evoluţia statalităţii moldoveneşti în epoca contemporană.
patriot de firma a spus:
email 0 email
patriot de firma
Luni, 16 Iulie 2012 00:27
patriot original hai bre lasatine cu aberatile voaste .nu sa intilnit hotu cu prostul ce are hitler,stalin germania,russia va cacati pe voi.si pe timp fascism a fost greu si pe comunism.a fost russia armata 14 si mol. parte din fostul bloc comunism zeci de ani .a dat cumva buceagul bucovina de nord etc moldovei inapoi rusii?atitia zeci de ani cat au foist sub influenta rusiei nimica niet asa ca mnergeti si mulgeti vaca ca nu-s chiar asa timpit
răspunde
ion a spus:
email 3 email
ion
Duminică, 15 Iulie 2012 23:37
Romania o tara ANTI-CRESTINA care se vrea a fi din JUCATORI SMECHERI, care va fi INFRANTA pentru AMORALITATE in fata OMENIRII. Dacii vor fi STAPANII ROMANIEI anti-Dacia! MOLDOVENII vor supune Bucurestiul MANELIST si FANARIOT, opus UE si adevaratei natiuni RONANE! Romania MANELIZATA se cere, se roaga sa fie ELIBERATA!
răspunde
ion a spus:
email 1 email
ion
Duminică, 15 Iulie 2012 23:15
Romania -ex-satelit al URSS - vrea sa conduca pe MOLDOVENII ex-sovietici - cu 10 capuri mai sus decat TIGANIMEA DIN ROMANIA. Esecul este GARANTAT!
răspunde
Citeste mai multe comentarii afişează următoarele 10 comentarii Citeste mai multe comentarii
Citeste mai multe comentarii afişează toate comentariile Citeste mai multe comentarii
CHISINAU LIVE »
Live Publika TV
cele mai: citite comentate
Newsline »
Abonare newsletter
Solutie tehnica si design
Strategy & Technology For Digital Publishing
Mentenanta si dezvoltare
Fast Forward