Predicţii cutremurătoare: Ce se va întâmpla cu Putin şi Poroşenko şi cine va câştiga alegerile din SUA

Foto: franceinfo.fr
Foto: franceinfo.fr

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va pleca de la putere în 2017, în anul cămilei după calendarul zoroastrian, susține astrologul ucrainean Vladimir Ross, care a prezis anexarea Crimeii, fuga fostului președinte ucrainean Viktor Ianukovici în Rusia în 2014, moartea fiului acestuia în 2015, atentatele din Franța de anul trecut și o serie de alte evenimente importante, potrivit portalului ucrainean Obozrevatel, citat de Agerpres.

"Tot ce știu este că la fiecare 32 de ani, în anul cămilei, după calendarului zoroastrian, este înlăturată personalitatea care personifică puterea. În anul cămilei în 1921, a fost înlăturat practic de la putere Lenin, care a fost trimis la Gorki și a cărui degradare mentală începuse în martie", a explicat el într-un interviu acordat la sfârșitul săptămânii trecute pentru Radio Svoboda (Radio Free Europe/Radio Liberty).

"Într-un alt an al cămilei, în 1953, a murit Stalin sau a fost ajutat să moară", spune el.

"Dictatorul sovietic se temea foarte tare pentru viața sa, deoarece încă pe vremea când studia la seminarul teologic i s-a prezis că, în cele din urmă, va fi lichidat. Moartea sa a antrenat schimbări dramatice în URSS", amintește el.

Peste alți 32 de ani, în anul 1985, alte schimbări de anvergură au avut loc în Uniunea Sovietică, care l-au propulsat în vârful piramidei de partid și de stat pe Mihail Gorbaciov în luna martie.

Conform calendarului zoroastrian, în martie 2017, într-o situația politică dificilă pentru Rusia, se va decide soarta lui Putin, afirmă Vladimir Ross, potrivit căruia Vladimir Putin are "karma de conducător".

Anul 2017 va fi cel mai periculos pentru Putin, insistă cunoscutul astrolog, care susține că președintele rus ar putea să se confrunte cu o lovitură de palat sau "chiar cu eliminarea fizică".

Lucrurile nu vor merge bine pentru Putin nici în 2016. Criza se va adânci, la casele de schimb 1 dolar va fi cotat la 100 de ruble, prețul petrolului va continua să scadă și va ajunge la 25 de dolari, iar toate acesta vor duce la înghețarea indexării pensiilor, salariilor etc, prezice astrologul din Odesa.

Anul 2016 se anunță unul dificil și pentru președintele ucrainean Petro Poroșenko, care riscă să devină victima unui atentat. Totuși, regiunile separatiste Donețk și Lugansk se vor întoarce la Ucraina de îndată ce Putin nu va mai fi la putere, iar liderii rebelilor separatiști din estul Ucrainei vor pleca toți în Rusia, mai prezice el.

Vladimir Ross se încumetă să facă predicții și referitor la viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, care vor fi câștigate, potrivit acestuia, de candidata democrată Hillary Clinton.

"Hillary Clinton, din câte am înțeles, are un astrolog personal", spune el, asigurând că postarea înregistrării video cu depunerea oficială a candidaturii acesteia la nominalizarea Partidului Democrat pentru Casa Albă a avut loc într-un moment extrem de favorabil din punct de vedere astrologic.

Cele mai noi știri
Externe

Avertismentul unui șef de servicii secrete: ISIS plănuiește ceva TERIBIL în Europa

Amenințarea teroristă în Europa nu a fost niciodată atât de ridicată, în ultimii 20 de ani, cum...»

Atac armat în SUA: Suspectul a recunoscut uciderea a cinci persoane într-un mall

Suspectul în vârstă de 20 de ani arestat în statul american Washington pentru uciderea, vineri...»

Un parc pentru nudiști ar putea fi deschis în curând la Paris. Ce spun autorităţile

Un parc pentru nudiști ar putea fi deschis în curând în capitala Franţei. Primarul adjunct al...»

ÎNGRIJORĂTOR! 92% din locuitorii globului respiră AER EXTREM DE POLUAT

Aproximativ 92% din locuitorii globului trăiesc în zone în care nivelul calității aerului...»

REPLICI VIOLENTE şi AMBIANŢĂ ELECTRIZANTĂ! Prima dezbatere electorală între Trump şi Hillary

Schimburile verbale violente şi ambianţa electrizantă au caracterizat prima dezbatere...»

Amnesty International ACUZĂ Ungaria de abuzuri împotriva refugiaților

Organizația umanitară Amnesty International (AI) acuză Ungaria de abuzuri împotriva refugiaților...»


Descarcă aplicația ȘTIRILE PUBLIKA.MD din chrome web store
Abonare newsletter
cele mai citite: 24 ore 7 zile
CHISINAU LIVE »
Newsline »