Liderii PD, PCRM şi PL au opinii diferite despre oferta lui Vlad Filat

Embed:

Liderii PD, PCRM şi PL au opinii diferite despre oferta lui Vlad Filat. Liberalul Mihai Ghimpu o califică drept una bună, însă întârziată. El susţine că nu refuză funcţia de preşedinte al Parlamentului, propusă de Filat, însă o apreciază drept una dificilă. Mihai Ghimpu s-a arătat indignat de faptul că toate discuţiile, inclusiv ofertele, se fac prin intermediul presei, nu la masa de discuţii.

Comuniştii spun că la întâlnirea cu democraţii n-au discutat despre oferta PLDM. Ei rămân la părerea că o coaliţie largă, formată din trei partide, nu este eficientă. Democraţii spun, însă, că sunt gata să discute cu Filat.

 

Ultimele articole
Politică

Nicolae Timofti s-a întâlnit cu secretarul adjunct de stat al SUA. Ce au discutat oficialii

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut astăzi o întrevedere cu secretarul...»

Alexandr Petkov riscă să facă PUȘCĂRIE. Motivul invocat de procurori

Fostul deputat Alexandr Petkov riscă 10 zile de arest pentru ultragierea procurorilor. O...»

Natalia Gherman se va întâlni cu miniştrii de Externe ai Danemarcei şi Poloniei

Noi oaspeţi de rang înalt la Chişinău. Miniştrii de Externe ai Danemarcei şi Poloniei sunt...»

Vizita oficială președintelui român la Chișinău, cel mai important eveniment politic al săptămânii

La începutul săptămânii, președintele României,  Klaus Iohannis, a efectuat prima sa vizită...»

"Dodon a trădat poporul găgăuz!" Profeţii sumbre în adresa socialiştilor din partea speakerului de la Comrat

Cei mai mulţi alegători din autonomia găgăuză regretă votul acordat Partidului Socialiştilor, la...»

DECIS! Chișinăul va avea primari de sectoare

Capitala va avea primari de sectoare din 2019, nu din acest an , cum prevede Legea...»


Comentarii
Nume*
Email*
Text*
Cod*
capcha
comentariu nou
roman din romania a spus:
email 2 email
roman din romania
Miercuri, 08 Decembrie 2010 13:53
COMPLETARE LA CE A SPUS GIGI
ROMANIE ESTE UN LUCRU SFANT NU CA MOLDOVA CARE ESTE RUSIFICATA EU AM UN DEOSEBIT RESPECT PENTRU ROMANI BASARABENI DAR PENTRU DUJMANI ROMANIEI NU AM DECAT URA SI DISPRET EU CRED CA ROMANIA TREBUIE SA TAIE ROBINETUL CU SUBVENTII NERAMBURSABILE MOLDOVEI PENTRU CA ESTE DEJA O TARA RUSOFONA SI EI SA CEARA SUBVENTII LA RUSI CA LE VOR DA MULTA MUIEEEEEEEEEEEE
răspunde
petru a spus:
email 1 email
petru
Miercuri, 08 Decembrie 2010 13:44
Marian s-a dovedit a fi Maricica
răspunde
didi a spus:
email 0 email
didi
Miercuri, 08 Decembrie 2010 11:26
Iaca amu Lupu io dezamagit shi pe totsi artishtii noshtri...hihi... Suruceanu,nelly,tira,s.a.... iak asha ...toata cultura noastra o votat pin la urma...tot comunishtii!!!
răspunde
didi a spus:
email 1 email
didi
Miercuri, 08 Decembrie 2010 11:23
shi plohotniuc..shi malaets zimbeshte... aici e clar deam situatia... lo cumparat pe lupu...
răspunde
jon a spus:
email 1 email
jon
Miercuri, 08 Decembrie 2010 11:08
Mariana Mariana, care vor toti te inhama!
răspunde
George a spus:
email 5 email
George
Miercuri, 08 Decembrie 2010 10:31
Cine nu respecta Romania, nu se respecta pe sine. Chiar si rusii care ne-au inventat moldovenismul antiromanesc, nu dau doi bani pe noi in comparatie cu cei ce se numesc romani. Am trait multe momente care mi-au intarit aceasta convingere. Imi pare rau ca avem atatia prosti intara, care se dau moldoveni si in acelasi timp spun ca u sunt romani, dar vorbesc romaneste. Am devennit un popor fara identitate, si asa suntem tratati, chiar si de cei ce ne-au adus in halul acesta.
răspunde
Vasile a spus:
email -2 email
Vasile
Miercuri, 08 Decembrie 2010 10:10
Mai Gigiutu, dute si netezeste-i ouale lui tata Basescu si lasa ca noi ne-om descurca cumva si fara nationalisti si fara rusofoni!
răspunde
Burebista a spus:
email 1 email
Burebista
Miercuri, 08 Decembrie 2010 07:59
E Timpul ca ideologul bosorog de la Timpul,fudulul si mizerabilul Tanase sa inteleaga,ca nu o gazeta face anotimp in RM.Deja il vedea Tanase pe fciorul Sandu in fotoliu de prim-ministru?O sula voua,lepre!Iata ca la Chisinau a aparut si www.Adevarul.ro.,asa ca nu avem nevoie de Timpul si gazetari bosorogi mincinosi.Lumea a votat nu PCRM,lumea a votat impotriva arogantei si fuduliei lui Tanase si feciorii.
răspunde
Gigi a spus:
email 2 email
Gigi
Miercuri, 08 Decembrie 2010 03:22
Si e bine si cu plansul de propria mila, dar citeste putin prietene sa vezi ce fonduri nerambursabile a primit Rep Moldova: http://www.europafm.ro/stiri/externe/republica-moldova-primeste-finantare-nerambursabila-de-la-uniunea-europeana~n45034/ http://politicom.moldova.org/news/vizita-premierului-vlad-filat-in-sua-detalii-foto-s-205586-rom.html http://diaspora.businesslive.ro/republica-moldova-va-primi-de-la-ue-un-grant-nerambursabil-de-41-milioane-de-euro-pentru-dezvoltarea-institutionala/ http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7172867-ajutor-nerambursabil-100-milioane-euro-pentru-republica-moldova-acordul-fost-semnat-marti-bucuresti.htm

"Ce, pana acum ne-ati ajutat in vreun fel?" - pai in ultimul an doar ca ne-am sculat tot UE in cap cu datul cetateniei romane catre cetateni Rep Moldova, vreo cateva mii de burse de studiu pentru studenti moldoveni, si prima transa de 25 mil euro _gratuiti_ din cei 100 mil; bine.. sincer sper sa-si dea seama astia de la Bucuresti ca trebuie sa
răspunde
Gigi a raspuns:
email 2 email
Miercuri, 08 Decembrie 2010 03:23
sincer sper sa-si dea seama astia de la Bucuresti ca trebuie sa se opreasca aici, pentru ca e clar ca voi sunteti o cauza pierduta, asta e.. mama Rusia a invins :(
Gigi a spus:
email 2 email
Gigi
Miercuri, 08 Decembrie 2010 03:21
"ne-ati cauzat problema cu rusii de la bun inceput" - ha?! Romania e de vina ca acolo unde va trimiteau rusnacii la relaxare (Siberia) e frig?
prietene, Romania a cedat in 40 atat Basarabia, dar si Transilvania de Nord. Iar cand a fost sa incerce sa recupereze ceva, ia ghici ce a incercat sa recupereze? Nordul Transilvaniei sau Basarabia?

Iar Moldova tine exact pana acolo unde oamenii se simt moldoveni; daca oamenii voteaza comunisti rusnaci teama mi-e ca procesul de rusificare a reusit (a stiut tata Stalin ce face) iar voi sa va numiti in continuare moldoveni ar fi doar un afront adus celor ce au murit in razboaie contra rusilor, turcilor, ungurilor, polonezilor; de-asta ma gandesc ca Romania ar trebui sa faca cu rep Moldova exact ce face Grecia cu FRY Macedonia: sa-i refuze dreptul sa se numeasca folosind un termen ce aparinte de patrimoniul istoric si cultural romanesc. Pai ce? Unde e inmormantat Stefan cel Mare, Mihai Eminescu? Unde au fost cetatile de scaun ale Moldove
răspunde
Gigi a raspuns:
email 2 email
Miercuri, 08 Decembrie 2010 03:25
Unde au fost cetatile de scaun ale Moldovei? Ati fost in stare sa votati mai mult de 10% cu singurul partid fatis pro-roman? Cel mult v-as lasa sa va numiti Basarabia, Moldova rusificata sau Kaliningrad 2.
t002 a raspuns:
email 2 email
Miercuri, 08 Decembrie 2010 18:18
Vorbesti tu frumos mai Gicule dar vezi ca noi Moldovenii nu avem mare nevoe de pareria ta.Si in 40 voi nu ati cedat ci ati fujit fara nici o ipuscatura deoarece ati primit ordin de la fratele Hitler.Dar buneii nostrii au luptat cot la cot cu rusii si nu de aceia ca se temiau de siberia cum spui tu dar de aceia ca sa va alunje pe voi din tara noasta.Tu esti romin eu nu am nimica in potriva dar datine si noua pace sa hotarim singuri cei mai bine pentru noi si cum sa ne numim.
Citeste mai multe comentarii afişează următoarele 10 comentarii Citeste mai multe comentarii
Citeste mai multe comentarii afişează toate comentariile Citeste mai multe comentarii
CHISINAU LIVE »
Live Publika TV
cele mai: citite comentate
Newsline »
Abonare newsletter
Solutie tehnica si design
Strategy & Technology For Digital Publishing
Mentenanta si dezvoltare
Fast Forward