Horoscop: Descoperă ce-ți rezervă astrele în prima săptămână din anul 2016

Foto:kfetele.ro
Foto:kfetele.ro

Descoperă ce-ți rezervă astrele în prima săptămână din anul 2016, scrie clickpentrufemei.ro.

BERBEC
Doriţi să deţineţi controlul, atât în afaceri, cât şi asupra celor din anturaj. Mai serioasă, mai decentă şi mult mai pragmatică, veţi reuşi, la mijlocul intervalului, să vă impuneţi deciziile şi să recăpătaţi măcar o parte din drepturile pe care le-aţi pierdut. Persoanele mature pun la cale căsătorii.

ZODIA NOROCOASĂ – TAUR
Extrem de tenace şi de conştiincioasă, nu veți lăsa nimic la voia întâmplării. Se vor ivi în acest interval contracte noi, care la prima vedere pot părea fără importanţă ori care vor fi limitate în timp. În cazul în care le veți da atenţia cuvenită, veți beneficia de recompense. Plata se va face, însă, peste o perioadă de timp. Nu este exclus ca o parte din aceste activităţi să devină ocupaţii profitabile abia în anul 2017. Nativele tinerele se pot îndrăgosti de partenerii lor de călătorie, iar cele căsătorite vor face pregătiri fastuoase pentru sărbătorile de familie, împreună sau pentru persoana iubită.

GEMENI
Prea optimiste şi mult prea vorbăreţe, aceste native sunt întreg intervalul excesiv de erotice şi atrase de experienţe amoroase „originale“. Prietenii şi mai ales rudele apropiate au tendinţa de a le judeca greşit. Joi, trebuie să acopere nişte pagube mici, dar multe. Se pot îndrăgosti de un prieten.

RAC
Neînţelegerile parteneriale continuă să le nedumerească şi să le neliniştească, cu toate că vor apărea destule persoane care să le susţină deciziile. Nu se pot plânge, însă, de situaţia financiară şi de comportamentul prietenilor. Cele foarte tinere sunt atrase întreg intervalul de aventuri.

LEU
Faceţi planuri peste planuri referitoare la călătorii foarte lungi ori de schimbare a profilului dv. profesional. Chiar dacă aceste planuri vor fi din nou amânate de dv., prietenii le vor prelua şi le vor finaliza. Invidiile colegilor vă împiedică să vă concentraţi şi preferaţi să lucraţi doar acasă.

FECIOARĂ
Este din ce în ce mai mare tentaţia de a da sfaturi tuturor celor apropiaţi, mai ales unele referitoare la probleme care ţin de justiţie. Sunteţi foarte altruistă, însă vă place să deţineţi controlul asupra vieţii dv. de zi cu zi. Unele native tinere pot să piardă sarcina, dacă fac eforturi prelungite.

BALANŢĂ
Vă reproşaţi că n-aţi acţionat la momentul potrivit pentru a vă exploata toate ideile financiare, care acum, puse în practică de prieteni, se dovedesc excepţionale. Nativele care iau în seamă contractele cu străinii vor avea succes nelimitat. Nu poate scăpa însă niciuna de decepţiile sentimentale.

SCORPION
Nu aveţi stare! Doriţi să faceţi o deplasare, sperând într-o schimbare de noroc. Călătoriile sunt însă contraindicate, iar dacă nu sunteţi suficient de atentă, conflictele cu rudele şi colegii devin perene. Persoana iubită pleacă la drum lung, poate şi peste hotare.

SĂGETĂTOR
Mai zgârcite decât aţi fost vreodată, faceţi eforturi de a vă achita toate datoriile acumulate şi treceţi prin momente în care parcă viaţa dv. se întoarce pe dos. De vineri, familia vă susţine continuu şi încearcă să vă implice în multe activităţi.

Cele mai noi știri
Horoscop

HOROSCOP 26 octombrie 2016: Gemenii au parte de schimbări importante, iar Peştii vor fi apreciaţi

BERBEC Puteţi avea succes pe plan intelectual şi sentimental! Capacitatea creativă vă ajută...»

Ce calități și defecte corespund zodiei tale în HOROSCOPUL INDIAN

În horoscopul indian există 36 de zodii, câte 3 corespondenţe fiecărui semn zodiacal european....»

Horoscop. Noiembrie vine cu GHINION pentru aceste zodii

Noiembrie vine cu vești proaste pentru unii nativi . Câțiva nu vor avea noroc la bani și nici...»

HOROSCOP 25 octombrie 2016: Peştii au mari satisfacții pe plan sentimental, iar Racii pot primi bani

BERBEC Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul...»

Horoscop: Cât eşti de îngâmfat, în funcţie de zodia ta. Află cum te văd oamenii

Află cât eşti de îngâmfat, în funcţie de zodia ta, potrivit astrologilor. Gemeni (22 mai -...»

HOROSCOP 24 octombrie 2016: Peştii au mari satisfacţii pe plan sentimental, iar Racii pot primi bani

BERBEC: Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic....»


Descarcă aplicația ȘTIRILE PUBLIKA.MD din chrome web store
Abonare newsletter
cele mai citite: 24 ore 7 zile
CHISINAU LIVE »
OPINII VOXPUBLIKA »
Newsline »