Francezul Cyril Despres a obţinut victoria în etapa a patra a Raliului Dakar în clasa auto

Francezul Cyril Despres a obţinut victoria în etapa a patra a Raliului Dakar în clasa auto. Pilotul de la Peugeot a parcurs 521 de kilometric (dintre care 416 - în probă specială) în 4 ore, 22 de minute şi 55 de secunde. Cursa a avut loc între localitatea argentiniană San Salvador de Jujuy şi cea boliviană Tupiza.

Despres i-a devansat pe finlandezul Mikko Hirvonen și spaniolul Nani Roma. În clasamentul general, echipajul Cyril Despres/David Castera a preluat conducerea, având un avans de 4 minute şi 8 secunde față de compatrioții Stephane Peterhansel şi Jean Paul Cottret.

În clasa moto a triumfat austriacul Matthias Walkner, care a înregistrat timpul de 4 ore, 57 de minute şi 22 de secunde. Acesta a fost urmat de spaniolul Joan Barreda Bort și chilianul Pablo Quintanilla.

În clasamentul general la motocicliști, Barreda se menţine pe primul loc. Etapa a cincea a Raliului Dakar se va dispută în Bolivia între oraşele Tupiza și Oruro pe un parcurs de 692 km, dintre care 447 km în probă specială.

Pe aceeaşi temă:

Lasă un comentariu