Moldova, ţară de minune

O emisiune de investigaţii în care descoperim lucruri pe care unii vor să le ascundă. Scoatem la suprafaţă adevărul tăinut de către autorităţi. Arătăm realitatea aşa cum este şi nu cum vor să ne-o prezinte alţii.  Descoperim şi oameni ambiţioşi care nu se lasă descurajaţi de sistem şi nu renunţă la visele lor. Oameni care au găsit forţe să meargă înainte, indiferent de surprizele pe care i le-au pregătit destinul.

 

Duminică, 16:05. În reluare la ora 22:00

Prezentator: Vadim Stângaciu       Precizare

      În data de 23 iulie 2017, în cadrul emisiunii „Moldova, ţară de minune”, a fost difuzat reportajul cu denumirea „Minele de aur lichid şi dulce”, în care au fost prezentate câteva istorii de succes despre tineri apicultori din Republica Molova. Printre intervievaţii care au apărut în acest reportaj este şi domnul Ştefan Condratiuc,  care s-a prezentat reporterilor emisiunii drept preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Apicultorilor din Republica Moldova.

     La solicitarea comitetului de directori al Asociaţiei Naţionale a Apicultorilor din Republica Moldova, echipa emisiunii „Moldova, ţară de minune” precizează că domnul Ştefan Condratiuc,  din data de 4 februarie 2017, nu mai deţine funcţia de preşedinte al Asociaţiei. Modificările operate în cadrul conducerii Asociaţiei sunt confirmate prin extrasul din Registrul de stat al organizaţiilor necomerciale, unde în calitate de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Apicultorilor din Republica Moldova este înscris domnul Ion Maxim.


Embed:
ALTE STIRI din Moldova, ţară de minune