Cum să îi arăţi dragostea ta, în funcţie de zodie

Foto: unica.ro
Foto: unica.ro

Într-o relaţie este important să-i dovedeşti în permanenţă persoanei iubite dragostea şi afecţiunea ta. Femeile iubesc cu urechile, dar cum rămâne cu bărbaţii? În timp ce unii se mulţumesc cu un simplu "te iubesc", alţii aşteaptă acţiuni de la reprezentantele sexului frumos.

Iată ce dovezi de dragoste aşteaptă bărbaţii în funcţie de zodia lor, potrivit Unica.ro:

Berbec

Este un spirit independent şi puternic, care simte nevoia să deţină controlul în orice situaţie, indiferent că are dreptate sau nu. Ca să-i dovedeşti iubirea ta, arată-i că-i preţuieşti independenţa. Nu îi îngrădi libertatea şi lasă-i impresia că el decide în relaţie, chiar dacă nu este mereu adevărat.

Taur

Este foarte încăpăţânat şi perseverent, ceea ce este, de obicei, un lucru bun pentru el şi pentru relaţia voastră. Arată-i cât de mult îi admiri ambiţia şi susţine-l în proiectele lui, chiar dacă ţi se pare prea îndrăzneţe. Niciodată nu îl descuraja. Mai degrabă fii pregătită să îl consolezi în caz că dă greş.

Gemeni

Adoră aventurile, distracţia, este curios şi entuziast. Fii alături de el în aventurile care îl atrag şi fii gata să descoperi lumea alături de el. Spune-i cât de plictisitoare ar fi viaţa fără el şi străduieşte-te să ţii pasul cu el, chiar dacă nu ai aceeaşi energie.

Rac

Este sensibil şi protector, dar la rândul lui, are nevoie de mângâieri şi alint. Nu lua în derâdere încercările lui de a te surprinde cu o cină romantică sau cadouri, chiar dacă nu îi iese mereu aşa cum ar vrea. De asemenea, fii gata să faci schimb de locuri cu el şi alintă-l ca pe un copil.

Leu

Este ambiţios, puternic şi gata să mute munţii din loc de dragul femeii iubite. Arată-i că apreciezi acest lucru şi, mai ales, nu uita să-i fii fidelă 100%. Îi place să fie în centrul atenţiei, aşa că nu încerca să-l eclipsezi şi nu face glume pe seama lui, mai ales în public.

Fecioară

Perfecţionist şi critic, poate fi un partener de viaţă dificil, aşa că simplul fapt că stai lângă el este o dovadă de iubire, iar el o ştie. Arată-i că îi preţuieşti spiritul practic şi cere-i sfatul din când în când, chiar dacă nu ai nevoie de el, ca să-i arăţi că părerea lui e importantă.

Balanţă

Este un romantic şi un idealist care crede fără rezerve în dreptate, comunicare, bine. Speră la o relaţie ideală cu sufletul lui pereche şi simplul fapt că ai acelaşi vis este de ajuns ca să-l cucereşti. Fii gata oricând să porţi o discuţie cu el dacă el crede că trebuie să vorbiţi despre voi.

Scorpion

Pasional, entuziast, mereu îndrăgostit, este o forţă a naturii, mai ales când are un plan anume. Arată-i că eşti lângă el şi îl susţii, oricât de nebunesc ar părea visul lui. Spune-i mereu cât de mult preciezi pofta de viaţă şi pasiunea pe care o pune în orice.

Săgetător

Chiar dacă pare sociabil şi îndrăzneţ, este destul de emotiv şi are nevoie de susţinerea partenerei în unele situaţii. Fii lângă el când are o zi mare sau când trebuie să vorbească în public şi nu îl critica niciodată. Spune-i cât de bine s-a descurcat şi cât de minunat îl consideri.

Capricorn

Este un bărbat puternic, cu picioarele pe pământ, care iubeşte puterea. Fă-l să simtă că deţine controlul în relaţia voastră, chiar dacă nu e neapărat aşa şi spune-i mereu cât de mult îl admiri. Are planuri măreţe pentru viitorul lui, iar tu trebuie să-i arăţi că le încurajezi şi le susţii.

Vărsător

Este practic şi organizat, un lucru cu care se mândreşte. Încurajează-i inventivitatea şi dorinţa de a face lucruri noi, măreţe. Evident, uneori va da greş, iar atunci trebuie să fii lângă el, fără să-l critici, fără să-i scoţi în evidenţă greşelile.

Peşti

Este foarte emotiv, schimbător şi dezorganizat. Tu trebuie să fii pentru el un refugiu, acea prezenţă constantă în viaţa lui, acea persoană de încredere la care se poate întoarce mereu, care îi dă sfaturi bune şi îl consolează orice ar fi.

Ultimele articole
Horoscop

HOROSCOP: Zi nefavorabilă investiţiilor pentru nativii din Taur şi Leu

PEŞTI Deşi sunteţi foarte ocupat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor...»

Ce prezic astrele pentru prima zi de primăvară din acest an

PEŞTI Este o zi favorabilă pentru contracte, colaborări, asocieri şi investiţii. Pe plan...»

HOROSCOP: Peştii şi Racii pot obţine cu uşurinţă mici câştiguri financiare

PEŞTI Este o zi favorabilă studiului. Comunicaţi mai uşor cu cei din jur şi puteţi câştiga...»

HOROSCOP: Nu este o zi favorabilă deciziilor importante pe plan profesional şi în afaceri

PEŞTI Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru călătorii în interes de...»

HOROSCOP: Majoritatea zodiilor sunt predispuse la dificultăţi şi neînţelegeri

PEŞTI La serviciu sunteți predispus să faceți greșeli din cauza cărora acumulați întârzieri....»

HOROSCOP: Unor nativi le surâde norocul să aibă un câştig financiar

PEŞTI Astăzi aveți succes în afaceri. Ori încheiați un contract, ori găsiți un al doilea...»


Comentarii
Nume*
Email*
Text*
Cod*
capcha
comentariu nou
CHISINAU LIVE »
OPINII VOXPUBLIKA »
Live Publika TV
Newsline »
Abonare newsletter
Solutie tehnica si design
Strategy & Technology For Digital Publishing
Mentenanta si dezvoltare
Fast Forward