Bradley Cooper și Lady Gaga, împreună în Malibu! Cum s-au distrat artiştii (VIDEO)

Cântăreața Lady Gaga și actorul Bradley Cooper s-au aflat în Malibu în acest weekend. Nu este prima dată când cele două vedete se afișează împreună în public, scrie agerpres.ro.

Prima dată a fost în luna mai, când au fost văzuți plimbându-se cu motocicleta. Acum se aflau la cumpărături la Vintage Grocers, în Malibu, relatează online ziarul spaniol ABC.

Zâmbitori, îmbrăcați informal și purtând ochelari de soare, cei doi artiști au plecat împreună într-o mașină clasică Ford Bronco. Vedeta pop și starul hollywoodian lucrează împreună la noua superproducție "A star is born", prin urmare, iubita actorului, Irina Shayk, nu are de ce să fie îngrijorată.

Lady Gaga, în vârstă de 30 de ani, va fi protagonista noii versiuni a filmului "A star is born", care va marca și debutul ca regizor al lui Bradley Cooper.

Povestea unei tinere interprete ce devine vedetă în timp ce partenerul celebru își pierde popularitatea a fost ecranizată de mai multe ori. În 1937, actorii Janet Gaynor și Fredric March au dat viață primei versiuni a filmului "A star is born", însă regizorul George Cukor, care i-a ales în distribuție pe Judy Garland și James Mason, a fost cel cel care a transpus pe ecrane, în 1954, cea mai cunoscută adaptare a celebrei povestiri.

Pe aceeaşi temă:

Lasă un comentariu