Apariție surpriză în serialul Game of Thrones! Binecunoscutul interpret care a șocat lumea cu rolul său

Chiar dacă este un personaj episodic, cântăreţul şi compozitorul britanic Ed Sheeran, a șocat întreaga lume cu apariția sa în sezonul al 7-lea al serialului "Game Of Thrones".

Creatorul producției cinematografice "Urezeala Tronurilor", David Benioff a dezvăluit acest lucru în timpul unei discuţii de la Festivalul South by Southwest 2017 din Texas.

Benioff a explicat că a încercat ani de-a rândul să-l coopteze pe Ed, un fan al dramei fantasy, pentru a juca un mic rol în serial, iar debutul său va avea loc în noul sezon al "Game Of Thrones".

"Ani în şir am încercat să-l cooptăm pe Ed Sheeran în emisiune pentru a o surprinde pe Maisie (Williams), iar în acest an am şi reuşit", a declarat Benioff.

Noul sezon urmează să-și șocheze fanii cu alte apariții-surpriză: actorul Jim Broadbent, Will Champion de la Coldpay şi Gary Lightbody de la Snow Patrol.

Premiera sezonului al 7-lea a vut loc în luna iulie a acestui an, iar prima serie care a apărut luni, a copleșit întreaga lume. 

Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO.

Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Pe aceeaşi temă:

Lasă un comentariu